Aan de slag

Aan de slag met CRM-mobiliteit

Met mobiele oplossingen voor Microsoft Dynamics CRM Online kunnen bedrijven hun prestaties verbeteren door personen toegang te geven tot CRM-gegevens waar en wanneer ze die nodig hebben, en hun kosten in de hand houden. Met een keuze aan mobiele oplossingen geeft Microsoft Dynamics CRM Online bedrijven de flexibiliteit om direct een snel rendement te bereiken en te innoveren voor de toekomst.

Op deze pagina

Vereisten voor toegang tot Mobile Express

Ondersteunde browsers en apparaten

Partneroplossingen

Vereisten voor toegang tot Mobile Express

U hebt een internet- of intranetverbinding nodig om Mobile Express te kunnen gebruiken. U kunt op twee manieren toegang krijgen:

  • Ga vanuit uw mobiele webbrowser naar de URL Mobile Express. Meestal is dit https://<CRM_server>/m, waarbij <CRM_server> de naam is van de server die u gebruikt voor toegang tot CRM. Uw systeembeheerder kan u de juiste URL geven.
  • Ga vanuit uw mobiele webbrowser naar http://crm.dynamics.com en meld u aan.

Ondersteunde browsers en apparaten

Mobile Express voor Microsoft Dynamics CRM is beschikbaar via vele mobiele apparaten, besturingssystemen en browsers. Als de browser van uw apparaat HTML 4.0 (of nieuwer) en JavaScript ondersteunt, voldoet u aan de basisvoorwaarden voor het gebruik van Mobile Express. U hoeft geen toepassing op uw mobiele apparaat te installeren om Mobile Express te kunnen gebruiken. U hebt toegang tot de volledige functionaliteit door u eenvoudig aan te melden via uw mobiele browser.

Sinds maart 2011 ondersteunt Mobile Express de apparaten in de volgende lijst, en nog veel meer. Omdat we streven naar een zo breed mogelijke doelgroep van mobiele gebruikers, kan deze lijst nog langer worden. Dus ook als u uw apparaat niet ziet, kunt u proberen toegang te krijgen tot Mobile Express.

Ondersteunde apparaten, vermeld op besturingssysteem

Partneroplossingen

Wij hebben partners die oplossingen bieden om de functies en mogelijkheden van Mobile Express te verbeteren en uit te breiden. Bezoek de websites van onze partners voor meer informatie:

CWR Mobility

TenDigits

Applies To:

Microsoft Dynamics CRM Online December 2012 Service Update

(For CRM Online, CRM 2013, and CRM 2015, see CRM Help & Training.)