Komma igång

Komma igång med mobilitet för CRM

Med hjälp av mobila lösningar för Microsoft Dynamics CRM Online kan företag förbättra effektiviteten genom att ge åtkomst till CRM-data oavsett tid och plats, utan att kostnaderna springer iväg. Tack vare möjligheten att välja mobila lösningar med Microsoft Dynamics CRM Online, får företag flexibiliteten att generera snabb avkastning i dag och satsa på innovation för morgondagen.

På den här sidan

Krav för att använda Mobile Express

Webbläsare och enheter som stöds

Partnerlösningar

Krav för att använda Mobile Express

Du måste ha en Internet- eller intranätanslutning för att kunna använda Mobile Express och du kan nå det på två sätt:

  • Gå till URL för Mobile Express i den mobila webbläsaren. Den är vanligtvis https://<CRM_server>/m där <CRM_server> är namnet på den server du använder för att öppna CRM. Systemadministratören har information om rätt URL-adress.
  • Gå till http://crm.dynamics.com i den mobila webbläsaren och logga in.

Webbläsare och enheter som stöds

Mobile Express för Microsoft Dynamics CRM är tillgängligt genom många mobila enheter, operativsystem och webbläsare. Om enhetens webbläsare har stöd för HTML 4.0 (eller senare) och JavaScript har du uppfyllt grundkraven för att använda Mobile Express. Du behöver inte installera något program på den mobila enheten för att kunna använda Mobile Express. Du kan använda alla funktioner genom att logga in i den mobila webbläsaren.

Från och med mars 2011 har Mobile Express stöd för enheterna i följande lista, bland många andra. Eftersom vi strävar efter att kunna nå så många mobila användare som möjligt kan den här listan växa. Så även om du inte hittar din enhet bör du prova att använda Mobile Express.

Enheter som stöds, efter operativsystem

Partnerlösningar

Våra partner erbjuder lösningar som förbättrar och utvidgar funktionerna och kapaciteten i Mobile Express. Besök deras webbplatser om du vill ha mer information:

CWR Mobility

TenDigits

Applies To:

Microsoft Dynamics CRM Online December 2012 Service Update

(For CRM Online, CRM 2013, and CRM 2015, see CRM Help & Training.)