Velkommen til Microsoft Dynamics.

Sådan logger du på CustomerSource

Gå til CustomerSource-logonsiden og indtast dit Windows Live ID-brugernavn og din adgangskode for at få adgang til webstedet. Hvis du ikke har adgang til din virksomheds CustomerSource-konto, skal du gøre følgende:

Udnyt fordelene ved din serviceplan via CustomerSource i dag.

CustomerSource er inkluderet som del af din organisations serviceplan til Microsoft Dynamics og er et sikkert websted, hvor du har adgang til jobtilpassede produktivitetsværktøjer, herunder ubegrænsede kurser og ressourcer til selvbetjeningssupport, f.eks. Knowledge Base. Mindst lige så vigtigt er det, at du har adgang til at hente filer og opdateringer som f.eks. aktuelle skatte- og lovgivningsmæssige versioner, der måtte være nødvendige for at sikre, at din organisation overholder loven.

Foruden adgang til CustomerSource kan du også bruge serviceplanen til at beskytte din investering via en
supportlivscyklus på 10 år og mulighed for at vælge de vedligeholdelses- og supportfunktioner, der er mest relevante for din virksomhed.

Sådan administrerer du e-mail-indstillingerne for din CustomerSource-konto og Microsoft Dynamics.

Log på CustomerSource og gå til Min konto > Min profil. På den side skal du gå til sektionen E-mail-indstillinger og klik på Rediger. Du kan derefter ændre e-mail-indstillinger og derefter klikke på Gem for at opdatere dine E-mail-indstillinger. Du kan få flere oplysninger i afsnittet Kontoadministration i demoen Lær at bruge CustomerSource .

Udforsk Microsoft Dynamics