Velkommen til Microsoft Dynamics.

Få mere ud af Microsoft Dynamics.

I forretningsverdenen er forandring den eneste konstant. Efterhånden som dine behov opstår og vokser, skal din Microsoft Dynamics-løsning tilpasse sig.

Uanset om din virksomhed vokser, og du har brug for at tilføje brugere, eller du vil udvide løsningen for at håndtere nye forretningsmæssige problemer, eller du vil udnytte systemfunktionalitet, som du allerede ejer, men endnu ikke har "aktiveret", kan din virksomhed have fordel af en gennemgang af dine aktuelle behov.

Din partner kan hjælpe med at vurdere dine behov og afgøre, om det vil være besparende at udvide systemet eller udnytte ny funktionalitet ved at opgradere til den aktuelle version.

OPGRADER DIN LØSNING

En af de mest værdifulde fordele ved dit opdateringsabonnement (Business Ready Enhancement Plan) er muligheden for at udnytte periodiske systemopgraderinger og -opdateringer til din løsning. Microsoft investerer massivt i forskning og udvikling, så når du hele tiden har den nyeste version, får du fordel af de nye funktioner og muligheder og er på forkant med teknologien.

Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics NAV

 • OVERVEJ EN LICENSMODELOVERGANG

  Hvis du har købt din Microsoft Dynamics-løsning under Module Based Licensing, kan du have fordel af at skifte til Business Ready Licensing (BRL).

  BRL har en bred vifte af funktionalitet, der kan udvide og øge mulighederne for din løsning. Kontakt din partner for at finde ud af, om en overgang til BRL er det rigtige for dig.

  + Mere om licensmodelovergange

  LICENSMODELOVERGANG

  Før juli 2006 købte kunderne deres Microsoft Dynamics-løsninger ved hjælp af Module Based Licensing (MBL). MBL skaber primært værdi inden for funktionalitet (moduler eller granuler). BRL skaber primært værdi, hvad angår antallet af brugere.

  Under MBL opbygger kunderne en tilpasset ERP-løsning til deres firma ved at købe individuelt prisfastsatte funktionalitetskomponenter (kaldet moduler i Microsoft Dynamics AX og granuler i Microsoft Dynamics NAV) og brugerlicenser.

  MBL tilbydes i:

  • Small Business Edition, Professional Edition eller Enterprise Edition for Microsoft Dynamics AX.

  • Standard eller Professional Edition for Microsoft Dynamics NAV.

   • Standard Edition tilbyder begrænset funktionalitet og er beregnet til kunder med få komplekse forretningskrav.

   • Standard Edition-løsninger har typisk en 10-brugers grænse, men funktionalitet og brugergrænser kan variere i visse regioner og geografiske områder.

   • Professional Edition-løsninger (og Enterprise Edition for Microsoft Dynamics AX) tilbyder:

    • Mere skalerbare brugerantal.

    • Prisvenlig, skalerbar funktionalitet til mellemmarked, øvre mellemmarked og kunder med firmakonto.

  Med lanceringen af BRL i juli 2006 blev MBL lukket for tilgang af nye kunder.

  Når dine forretningsmæssige behov for funktionalitet skifter, gælder det samme for licensbehovene. Microsoft tillader en overgang, der respekterer din tidligere Microsoft Dynamics-investering, og tilbyder Business Ready Licensing (BRL) Edition (enten Advanced Management eller Business Essentials), som har flere faciliteter.

  Overgang til BRL kan skabe værdi ved at hjælpe dig med at:

  • Udvide din nuværende Microsoft Dynamics-løsning. Du kan automatisere nye områder af din virksomhed for at øge effektiviteten og fremme nedbringelsen af de samlede omkostninger. Det brede spektrum af funktionalitet omfatter økonomi, distribution, produktion, field service, projektregnskab, business intelligence, samarbejde og CRM (Customer Relationship Management).

  • Øge kapaciteten af din nuværende løsning. Det kan være ved en forbedret økonomistyring gennem bedre overholdelse af lovgivningen, forbedrede rapporteringsmuligheder eller øget fokus internt på nøgledata, som er nødvendige for beslutningstagningen.

  Fordelene ved en licensmodelovergang omfatter:

  • Kundens valg. Du kan vælge, hvornår og om du ønsker en overgang. Du kan vælge at beholde den nuværende licensmodel og fortsætte med det samme antal licensbrugere og moduler.

  • Investeringskredit. Du kan trygt anskaffe licens til Microsoft Dynamics AXeller Microsoft Dynamics NAV. Hvis og når du ønsker en overgang, får du kredit på din nye løsning.

  Du finder måske ikke overgangen fordelagtig. Kontakt din partner for at finde ud af, om en overgang til BRL er det rigtige for dig, og bed om hjælp til at gennemføre en vurdering af dine forretningsmuligheder.

Udforsk Microsoft Dynamics