Opgrader til Microsoft Dynamics AX 2012 for at få mere ud af din ERP-løsning.

Tag næste skridt mod at blive en dynamisk virksomhed – Microsoft Dynamics-visionen til organisationer, der fortløbende kan udvikle sig til at kunne klare økonomiske, driftsmæssige og organisatoriske udfordringer. Ved at opgradere til Microsoft Dynamics AX 2012 kan din organisation blive mere fleksibel, så den hurtigt kan tilpasses forandringer, udvides til nye markeder og udvikle innovative produkter og serviceydelser.

To opgraderingsmetoder efter behov.

Byg videre på værdien af din eksisterende ERP-løsning (Enterprise Resource Planning) i et tempo, der passer til din organisation. Microsoft Dynamics AX 2012 er udviklet med henblik på opgraderinger, og du kan opgradere gradvist på basis af to scenarier, hvoraf det første danner grundlaget for det andet.

Implementer en moderne, teknologisk ERP-standardplatform.

Opgradering til den seneste ERP-teknologiske infrastruktur kan skabe forretningsværdi nu – og skabe grundlaget for udvidet funktionalitet, der understøtter nye og specialiserede forretningsprocesser. Med Microsoft Dynamics AX 2012 kan du modernisere og standardisere ERP-teknologiplatformen og reducere driftsomkostningerne til it via:

 • Udskiftning af tilpasninger med standardfunktionalitet, der nu er tilgængelig i Microsoft Dynamics AX 2012.

 • Forenklet løsningsstyring på hvert trin i livscyklussen, der gør implementeringen hurtigere, optimerer systemadministrationen og letter opgraderinger.

 • Centraliseret ERP med konsoliderede forekomster, der gør det lettere at styre din globale forretning centralt og administrere masterdata og delte processer på tværs af virksomhederne.

 • Udbredt interoperabilitet med Microsofts programmer til virksomhedsproduktivitet og it-infrastrukturteknologi, der giver lavere samlede ejeromkostninger.

 • Konsoliderede realistiske modeller, der hjælper dig med løbende at planlægge, visualisere og ændre din ERP-løsning, så den understøtter ændrede forretningsmæssige behov.

Skab forretningsværdi ved at udvide dit ERP-fodaftryk.

Med en standardplatform på plads kan du implementere nye og specialiserede processer, der kan opfylde branchekrav. Drag fordel af en lang række forbedringer på alle områder af programmet, der hjælper din organisation med at opnå:

 • Forbedret produktivitet med brugergrænsefladen Microsoft Dynamics RoleTailored, der omfatter mere end 30 rollecentre, forbedrede funktioner til navigation og eksempelvisning, Microsoft SharePoint-portaler og -arbejdsområder og muligheden for at gemme ERP-data uden at forlade Microsoft Excel eller Microsoft Word.

 • Forbedret økonomistyring via ubegrænsede økonomiske dimensioner, arbejdsprocesbaserede processer, budgetstyring, forbedret pengeinddrivning og meget andet.

 • Hurtig understøttelse af branchespecifikke krav, f.eks. trimmet produktion med særlige branchemuligheder i forbindelse med produktion, distribution, den offentlige sektor, tjenesteydelser og detailhandel* i én løsning.

 • Forbedret indsigt med ad hoc, selvbetjent business intelligence for alle i nøgleforretningsområder med Microsoft SQL Server Analysis Services-kuber (flere end 10) og alle rapporter i SQL Server Reporting Services.

 • Forbedrede planlægningsmuligheder for forsyningskæden på tværs af organisationen ved hjælp af nye visninger for alle interne forsyninger og behov, herunder synlighed af upstream-virksomheder i planlagt internt behov og intern ordreudligning.

*Detailfunktionalitet forventes at være tilgængelig i den første halvdel af 2012. Datoerne er foreløbige, afhængigt af de aktuelle forventninger, og de kan ændres uden varsel.

 • Udforsk Microsoft Dynamics AX 2012:

 • Udnyt eksisterende ressourcer, så du lettere kan opgradere:

  • Få fuld udnyttelse af fordelene i din Microsoft Business Ready Enhancement Plan, herunder:

   • Adgang til ny funktionalitet og juridiske opdateringer.

   • Opgraderingskursus online, rollebaseret e-learning og adgang til Microsoft Knowledge Base, nyheder og communities via CustomerSource.

   • Forbedrede opgraderingsværktøjer, der reducerer nedetiden og direkte opgraderinger til kunder med Microsoft Dynamics AX 4.0 og Microsoft Dynamics AX 2009.

   • Microsoft Dynamics Sure Step, der er en anerkendt implementeringsmetode.

Kom i gang med din opgradering

Opgraderingsbemærkning til Microsoft Dynamics AX 2012 – Business Value Licensing.

Da opgradering til Microsoft Dynamics AX 2012 fra en tidligere version af Microsoft Dynamics AX medfører en overgang, der kræver, at der bygges bro mellem to entydige licensmodeller, tilbyder Microsoft dig to muligheder for opgradering/overgang, der har til formål at opretholde en balance mellem værdien af dine eksisterende Business Ready Licensing- eller Module Based Licensing-rettigheder og Microsoft Dynamics AX 2012 Business Value Licensing-rettighederne.

 • Kreditbaseret opgradering eller overgang til produktversion, hvor kunder får en kredit for deres eksisterende licensinvestering. Denne kredit svarer til 100 % af den beskyttede vejledende salgspris for de moduler og brugere, kunden har licens til fra tidligere versioner af Microsoft Dynamics AX.

 • Formelbaseret opgradering eller overgang til produktversion, hvor et sæt opgraderings- eller overgangsformler definerer antallet og typen af brugere og servere, som kunden modtager til Microsoft Dynamics AX 2012 i stedet for antallet og typerne af brugere og funktionalitet, som kunden havde licens til fra tidligere versioner af Microsoft Dynamics AX. Kontakt din Microsoft Dynamics-partner for at få en fuldstændig beskrivelse af licenskonverteringstabellen for den formelbaserede opgradering eller overgang til produktversion.

Disse to veje vil være tilgængelige på den generelle frigivelsesdato for Microsoft Dynamics AX 2012 og indtil videre. Men kunderne skal opfylde kriterierne for berettigelse for hver sti, som beskrevet nedenfor.

 • For eksisterende Microsoft Dynamics AX-kunder fra før 1. november 2011 vil begge opgraderings- eller overgangsveje være tilgængelige.

 • Kunder, der har købt Microsoft Dynamics AX den 1. november 2011 eller senere, har kun adgang til kreditbaseret opgradering eller overgang.

Udforsk Microsoft Dynamics