Vis din succes

Referenceprogram for Microsoft Dynamics kunder

Hos Microsoft er vi stolte over at være med til at skabe vækst og succes hos vores kunder. Derfor vil vi gerne præsentere virksomheder som din, der udnytter fordelene ved Microsoft Dynamics løsningerne til at skabe bedre produktivitet og arbejdsglæde – både for virksomheden og de ansatte.

Hvilke fordele er der for dig

Referenceprogrammet giver dig og din virksomhed fordele på en række forskellige måder. Ved at deltage, kan du øge kendskabet til dig selv og din virksomhed hos forskellige målgrupper og interesseorganisationer over hele verden.

 • Skab øget kendskab til dit brand. Forøg opmærksomheden omkring dit brand, og udvid dine eksisterende PR-, marketing- og annonceringsaktiviteter.
 • Opbyg branchenetværk. Udvid dine professionelle netværk, og få forbindelse med andre, der er førende inden for udnyttelse af teknologi.
 • Få et tættere forhold til Microsoft. Få dybere relationer til Microsoft, og giv virksomhedens ledende nøglemedarbejdere en tydeligere profil i branchen.
 • Vis forretningsmæssigt lederskab. Deltag i kunderådgivningspaneler og ledelsesbriefinger. Del dit visionære lederskab, og vis dine nyskabelser inden for it.

Muligheder for aktiv deltagelse

Referenceprogrammet til Microsoft Dynamics er udviklet med dig i tankerne. Afhængigt af dit ønskede niveau for deltagelse, kan du vælge at deltage i så mange aktiviteter, som du ønsker. Mange referenceaktiviteter er engangsarrangementer. Nogle kræver måske rejseaktivitet, mens andre kan klares over telefonen. Og du kan selvfølgelig frit vurdere hver mulighed fra sag til sag ud fra dine interesser, din kalender og din tid.

Eksempler på aktiviteter:

 • Brug af virksomhedsnavn og -logo: Giv tilladelse til brug af din virksomheds navn og logo i forbindelse med præsentationer, virksomhedsarrangementer og marketingmateriale, som Microsoft står for.
 • Opkald fra kunde til kunde og besøg hos kunder: Tal med et kundeemne, der overvejer en Microsoft Dynamics-løsning, eller få besøg af et kundeemne i din egen virksomhed, så du kan vise din implementering af Microsoft Dynamics i et virkeligt miljø.
 • Udtalelser/citater: Udarbejd en kort meddelelse eller udtalelse, der kan medtages i materiale fra Microsoft eller vises på websider, i annoncer, præsentationer, brochurer og meget andet.
 • Cases: Del din beskrivelse af de forretningsmæssige udfordringer, du stod over for, den løsning, du implementerede, og de fordele din organisation har opnået – på tryk, på video, via lyd eller online.
 • Interview med pressen/analytikere: Svar på spørgsmål og tal med journalister og brancheanalytikere, der er interesserede i jeres udnyttelse af IT og de optimeringer det har medført til nyheder, reportager og specialartikler.
 • Deltagelse som taler: Diskuter dine erfaringer og dit produktkendskab med andre ved arrangementer, hvor der er mulighed for at tale til mange deltagere.
 • Deltagelse i rådgivningspanel: Deltag i gennemgang af funktioner i Microsoft-produkter og afprøvning af software, før produktet frigives.
 • Annoncering: Øg kendskabet til din organisation og de fordele, den har opnået ved at bruge en Microsoft-løsning gennem reklamering for Microsoft i radio, brochurer eller online.
 • Webcasts: Præsenter de forretningsmæssige fordele ved jeres Microsoft Dynamics-løsning over for potentielle Microsoft-kunder og -partnere via webcasts, som Microsoft er vært for, enten live eller som optagelser.

Sådan kommer du i gang

 1. Bliv en del af referenceprogrammet til Microsoft Dynamics i dag! Udfyld og indsend en onlinenomineringsformular.

 2. Når du har indsendt din nominering, kan du hente Referenceprogram til Microsoft Dynamics – ofte stillede spørgsmål og læse de forskellige oplysninger om referenceaktiviteter og tidsforpligtelser.

 3. En medarbejder, der arbejder med kundereferencer, gennemgår din nominering og kontakter dig med henblik på et telefoninterview på 20-30 minutter. Under interviewet vil kundereferencemedarbejderen indsamle yderligere kontaktoplysninger og grundlæggende oplysninger om din Microsoft Dynamics-installation. Medarbejderen vil også bekræfte dine foretrukne referenceaktiviteter, og hvilken måde vi skal kontakte dig på i fremtiden.

Udforsk Microsoft Dynamics