Velkommen til Microsoft Dynamics.

Gå fremtiden sikkert i møde – forny din serviceplan.

Det er meget vigtigt, at du fornyr din serviceplan en gang om året, så den ikke udløber. Med din serviceplan sikrer du, at din Microsoft Dynamics-løsning fortsætter med at køre problemfrit, da du har fortsat adgang til opgraderinger, opdateringer, servicepakker, skatte- og lovgivningsmæssige opdateringer, der måtte være nødvendige, og meget mere – hvilket alt sammen kun er tilgængeligt for kunder med en serviceplan.

Og hvis du planlægger at udvide eller opgradere din løsning i fremtiden, skal du være tilmeldt en Microsoft Dynamics-serviceplan for at bevare muligheden for at købe yderligere licenser, hvis der er behov for det.

Hvis du vælger ikke at forny din serviceplan, risikerer du at sætte din virksomhed i en ubehagelig situation. Vi anbefaler kraftigt, at du fornyr hvert år, så du kan fortsætte beskyttelsen af din investering og maksimere værdien af Microsoft Dynamics.

 • Tal med din partner

  Kontakt din Microsoft Dynamics-partner i dag for at forny din serviceplan. Når du taler med din partner, er det en god ide at diskutere dine fremtidige forretningsmål og -behov. Partneren kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken serviceplan der fungerer bedst for dig, og gennemgå mulighederne for at udvide og opgradere din Microsoft Dynamics-løsning i fremtiden, så du forbedrer din bundlinje.

  Kontakt din partner

 • Vurdering af forretningsmuligheder

  Se, hvordan din partner kan hjælpe dig med at planlægge din fremtidige succes med en vurdering af dine forretningsmuligheder. Efterhånden som dine forretningsmæssige behov udvikles og ændres over tid, skal din Microsoft Dynamics-løsning tilpasse sig. Din partner kan hjælpe dig med at oprette og opdatere en Business Solutions-udviklingsplan, så du kan planlægge din fortsatte succes. Planlægningsprocessen er enkel og ligetil og kan hjælpe din virksomhed når som helst.

  Få mere at vide nu

 • Beregn dit budget til fornyelse eller gentilmelding

  Hvis din plan skal fornys, eller hvis den er udløbet, og du skal tilmelde dig igen, kan du beregne omkostningerne ved fornyelse eller gentilmelding. Kontakt din Microsoft-partner for at få flere oplysninger og et nøjagtigt tilbud.

  Serviceplan:
  Kontakt din partner for at få oplysninger om priser.
  Vejledende salgspris:
  kr
  Fornyelsesdato:
  Forventet betalingsdato:
  I alt cirka:

  Business Ready Advantage og Business Ready Advantage Plus er kun tilgængelige i USA, Canada og visse lande i Latinamerika.

 • DIT ABONNEMENT TIL MICROSOFT DYNAMICS

  Få de fordele, du har brug for.

  Ved fortsat at være tilmeldt til Microsoft Dynamics abonnement hjælper du din virksomhed:

  • Maksimer din løsningsværdi med adgang til de seneste produktopgraderinger, ny funktionalitet og opdateringer.
  • Beskyt din investering ved at sørge for, at din løsning er opdateret, og at din virksomhed overholder lovkravene, og ved at sikre din oprindelige løsningsinvestering.
  • Styrk virksomhedens produktivitet med adgang døgnet rundt til teknisk selvbetjeningssupport online, gratis, ubegrænset onlineundervisning og Microsoft Dynamics Community på CustomerSource.

  FÅ MERE AT VIDE OM MICROSOFT DYNAMICS ABONNEMENTER

Følg Microsoft Dynamics

 • Dynamics Twitter
 • Dynamics Facebook
 • Dynamics LinkedIn
 • Dynamics YouTube
Udforsk Microsoft Dynamics