Tervetuloa Microsoft Dynamicsin pariin.

Kirjautuminen CustomerSourceen

Siirry CustomerSourcen kirjautumissivulle ja anna Windows Live ID -käyttäjätunnuksesi ja -salasanasi päästäksesi sivustoon. Jos sinulla ei ole organisaatiosi CustomerSource-tilin käyttöoikeuksia, tee seuraavat toimet:

Hyödynnä palvelusopimuksesi edut jo tänään CustomerSourcen kautta.

CustomerSource sisältyy organisaatiosi Microsoft Dynamics -palvelusopimukseen CustomerSource on suojattu sivusto, jonka avulla voit käyttää työtehtävän mukaan räätälöityjä tuottavuustyökaluja, kuten rajoittamatonta määrää koulutuskursseja sekä Knowledge Base -tietokantaa ja muita vastaavia itsepalvelutukiresursseja. Yhtä tärkeänä etuna saat käyttöösi latauksia ja päivityksiä, kuten ajan tasalla olevat vero- ja lainsäädäntöpäivitykset, jotka auttavat organisaatiotasi noudattamaan paikallisia lakeja.

CustomerSource-tilin etujen lisäksi palvelusopimus myös suojaa sijoitustasi tarjoamalla tuotteelle
10 vuoden tuen ja mahdollisuuden valita joustavasti juuri omaan liiketoimintaasi soveltuvat ylläpito- ja tukivaihtoehdot.

CustomerSource-tilin ja Microsoft Dynamics -sähköpostiasetusten hallinta

Kirjaudu CustomerSourceen ja valitse Oma tili > Oma profiili. Siirry sivulla Sähköpostiasetukset -osaan ja valitse Muokkaa. Muuta sähköpostiasetukset ja valitse Tallenna , niin päivität sähköpostiasetukset. Lisätietoja on Tilienhallinta-osassa Tutustu CustomerSource-sivuston käyttöön -esittelyssä.

Tutustu Microsoft Dynamicsiin