Tervetuloa Microsoft Dynamicsin pariin.

Hyödy Microsoft Dynamicsista enemmän.

Yritysmaailmassa pysyvää on vain muutos. Kun liiketoimintasi tarpeet kehittyvät ja kasvavat, Microsoft Dynamics -ratkaisusi tulisi tehdä samoin.

Liiketoimintasi hyötyy kulloistenkin tarpeiden arvioinnista, jos kasvavaan yritykseen on esimerkiksi lisättävä uusia käyttäjiä, järjestelmää on laajennettava uusien liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi tai haluat hyötyä toiminnoista, jotka jo omistat, mutta et ole vielä ottanut käyttöön.

Kumppanisi voi auttaa tarpeittesi tunnistamisessa ja määrittää, onko kustannustehokkainta laajentaa olemassa olevaa järjestelmää vai ottaa käyttöön uusia toimintoja päivittämällä uuteen versioon.

RATKAISUN PÄIVITTÄMINEN

Business Ready Enhancement Plan -ylläpito-ohjelman arvokkaimpiin etuihin kuuluu mahdollisuus hyödyntää jaksoittaisia järjestelmäpäivityksiä, joita ratkaisullesi on tarjolla. Microsoft panostaa merkittävästi tutkimukseen ja kehitykseen, joten kun yritykselläsi on käytössään uusin versio, se voi aina hyödyntää uusia toimintoja ja ominaisuuksia ja olla jatkuvasti teknisen kehityksen kärjessä.

Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics NAV

 • HARKITSE KÄYTTÖOIKEUSMALLIN SIIRTOA

  Jos olet ostanut Microsoft Dynamics -ratkaisusi moduulipohjaisen käyttöoikeusmallin puitteissa, voit hyötyä siirtymisestä Business Ready ‑käyttöoikeusmalliin (BRL).

  BRL tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, joiden avulla voit laajentaa ja lisätä ratkaisusi ominaisuuksia. Ota yhteyttä kumppaniisi ja selvitä, onko siirtyminen Business Ready ‑käyttöoikeuksiin oikea vaihtoehto yrityksellesi.

  + Lisätietoja käyttöoikeusmallin siirroista

  KÄYTTÖOIKEUSMALLIN SIIRTO

  Ennen vuoden 2006 heinäkuuta asiakkaat ostivat Microsoft Dynamics -ratkaisut moduulipohjaisella käyttöoikeusmallilla (MBL). MBL asettaa arvoa pääasiassa toiminnallisuudelle (moduulit tai lisäosat). BRL asettaa arvoa pääasiassa käyttäjämäärälle.

  MBL-mallissa asiakkaat muodostavat yritykselleen mukautetun ERP-mallin ostamalla erikseen hinnoiteltuja toiminto-osia (näitä kutsutaan moduuleiksi Microsoft Dynamics GP:ssä, SL:ssä ja AX:ssä ja lisäosiksi Microsoft Dynamics NAVissa) ja käyttöoikeuksia.

  MBL-mallia tarjotaan seuraaville tuotteille:

  • Microsoft Dynamics AX:n Small Business Edition, Professional Edition ja Enterprise Edition.

  • Microsoft Dynamics GP:n, SL:n ja NAVin Standard Edition ja Professional Edition.

   • Standard Editionissa on rajoitetut toiminnot. Se on tarkoitettu asiakkaille, joiden liiketoiminnan tarpeet eivät ole monimutkaiset.

   • Standard Edition -ratkaisuissa on tavallisesti kymmenen käyttäjän rajoitus, joskin toiminnot ja käyttäjärajat voivat vaihdella alueittain.

   • Professional Edition -ratkaisuissa (ja Microsoft Dynamics AX:n Enterprise Editionissa) on seuraavia ominaisuuksia:

    • Skaalattavammat käyttäjämäärät.

    • Edulliset, skaalattavat toiminnot keskisuurille ja suurille yritysasiakkaille.

  Vuoden 2006 heinäkuussa tapahtuneen BRL:n julkaisemisen jälkeen MBL-mallia ei enää ole sovellettu uusille asiakkaille.

  Yrityksen tarvitsemien toimintojen muuttuessa muuttuvat myös käyttöoikeustarpeet. Microsoft sallii siirron, joissa otetaan huomioon asiakkaan aiemmat Microsoft Dynamics -investoinnit, ja tarjoaa lisäominaisuuksia sisältävän Business Ready -käyttöoikeusversion (BRL) (joko Advanced Management tai Business Essentials).

  Siirto BRL:ään voi tuoda lisäarvoa auttamalla seuraavissa asioissa:

  • Nykyisen Microsoft Dynamics -ratkaisun laajentaminen. Voit automatisoida uusia liiketoimintasi alueita tehokkuuden parantamiseksi ja kokonaiskustannusten vähentämiseksi. Laajaan toimintovalikoimaan kuuluu talouden, jakelun, valmistuksen, kenttähuollon, projektilaskennan, yritystietojen, yhteistyön ja asiakassuhteiden hallinnan toimintoja.

  • Nykyisen ratkaisun ominaisuuksien lisääminen. Tämä voi merkitä taloushallinnon toimintojen kehittämistä parantamalla säännöstenmukaisuutta tai raportointiominaisuuksia tai parantamalla sisäisesti päätöksentekoa varten tarvittavien avaintietojen näkyvyyttä.

  Käyttöoikeusmallin siirtoon liittyviä hyötyjä ovat seuraavat:

  • Valinnan vapaus asiakkaalla. Voit vapaasti valita, milloin haluat siirron vai haluatko sitä lainkaan. Voit jatkaa nykyisen käyttöoikeusmallin käyttämistä ja hankkia käyttäjien sekä moduulien käyttöoikeuksia sen puitteissa.

  • Investointihyvitys. Voit turvallisin mielin hankkia Microsoft Dynamics AX-, Microsoft Dynamics GP-, Microsoft Dynamics NAV- ja Microsoft Dynamics SL ‑käyttöoikeuksia. Jos tai kun siirto on ajankohtainen, saat hyvitystä, jonka voit hyödyntää uudessa ratkaisussasi.

  Siirto ei kuitenkaan kaikissa tapauksissa ole hyödyksi. Kun teet päätöstä siitä, onko BRL oikea käyttöoikeusmalli yrityksellesi, ota yhteyttä Microsoft-kumppaniisi liiketoimintamahdollisuuksien arviointia varten.

Tutustu Microsoft Dynamicsiin