Kerro menestystarinasi

Microsoft Dynamicsin suositusohjelma

Microsoft on ylpeä voidessaan kertoa asiakkaiden menestyksestä ja esitellä yrityksesi kaltaisia toimijoita, jotka ovat ottaneet Microsoft Dynamicsin hyödyt käyttöönsä liiketoiminnan ja henkilöstön hyväksi. Koska olet arvostettu Microsoft-asiakas, kutsumme sinut esittelemään käytännön tuloksia, jotka liiketoimintasi ja henkilöstösi ovat saavuttaneet käyttämällä Microsoft-tekniikoita ja -palveluita.

Microsoft Dynamicsin suositusohjelmaan osallistuvat asiakkaat saavat ainutlaatuisen tilaisuuden esitellä menestystään ja verkostoaan yhteisönsä – ja koko maailman – muille alan asiantuntijoille ja keskeisille vaikuttajille.

Saamasi hyödyt

Suositusohjelma hyödyttää sinua ja liiketoimintaasi monella tavalla. Osallistumalla voit esitellä itsesi ja liiketoimintasi eri kohderyhmille ja vaikuttaa organisaatioihin maailmanlaajuisesti.

 • Mainosta tuotemerkkiäsi. Lisää tietoisuutta tuotemerkistäsi ja laajenna nykyistä PR-toimintaa, markkinointia ja mainontaa.
 • Muodosta toimialaverkostoja. Laajenna ammattiverkostojasi ja muodosta yhteyksiä toisiin teknologia-alan johtajiin.
 • Kehitä entistä tiiviimmät välit Microsoftiin. Kehitä entistä tiiviimmät, molemminpuolisesti hyödyttävät välit Microsoftiin ja nostata alasi tärkeimpien yritysjohtajien profiilia.
 • Esittele johtajuutta. Osallistu asiakastuotekyselyihin ja johtajaseminaareihin. Jaa ajatuksesi johtajuudesta ja esittele yrityksesi IT-innovaatioita.

Mahdollisuuksia osallistua

Microsoft Dynamicsin suositusohjelma on suunniteltu juuri sinulle. Voit itse päättää, kuinka moneen toimintaan haluat osallistua. Monet toiminnoista ovat kertaluonteisia. Jotkin voivat vaatia matkustamista, toiset saattavat hoitua puhelimitse. Voit arvioida jokaista mahdollisuutta tapauskohtaisesti kiinnostuksista, aikatauluista ja käytettävyydestä riippuen.

Tässä muutamia yleisiä toimintoja:

 • Yrityksen nimen ja logon käyttäminen: Anna lupa yrityksesi nimen ja logon käyttämiseen Microsoftin esityksissä, yritystapahtumissa ja markkinointimateriaaleissa.
 • Asiakkaiden väliset puhelut tai asiakasvierailut paikan päällä: Keskustele Microsoft Dynamics -ratkaisua harkitsevan asiakkaan kanssa tai toimi isäntänä mahdolliselle asiakkaalle omissa tiloissasi ja esittele Microsoft Dynamics -ratkaisuasi todellisessa ympäristössä.
 • Suositukset/sitaatit: Anna lyhyt suositus tai lausunto, jota käytetään Microsoftin markkinointituotteissa tai ratkaisusivustoissa, mainoksissa, esityksissä, esitteissä ja muissa yhteyksissä.
 • Esimerkkitapaukset: Jaa tarinasi kohtaamistasi liiketoiminnan haasteista, käyttämästäsi ratkaisusta ja organisaatiosi saamista hyödyistä – kirjallisesti, videolla, äänen välityksellä tai verkossa.
 • Lehdistön/analyytikon haastattelut: Vastaa kysymyksiin ja keskustele yrityksesi IT-käyttöönotoista kiinnostuneiden toimittajien ja alan analyytikkojen kanssa. Tuloksena on uutinen, esittely tai erikoisartikkeli.
 • Puhujatilaisuudet: Puhu kokemuksistasi ja tuotetietoudestasi muille asiantuntijoille, päätöksentekijöille, lehdistölle, analyytikoille ja muille yleisöille live-puhujatilaisuuksissa.
 • Tuotekyselyihin osallistuminen: Osallistu Microsoftin tuotearviointeihin ja ohjelmistokokeiluihin ennen tuotejulkaisua.
 • Mainostaminen: Mainosta organisaatiotasi ja Microsoft-ratkaisusta saamiasi hyötyjä radio-, lehti- ja verkkomainoksissa.
 • Verkkolähetykset: Esittele käyttämäsi Microsoft Dynamics -ratkaisun liiketoiminnalle tarjoamaa hyötyä mahdollisille Microsoft-asiakkaille ja -kumppaneille Microsoftin isännöimissä suorissa ja nauhoitetuissa verkkolähetyksissä.

Aloittaminen

 1. Liity Microsoft Dynamicsin suositusohjelmaan jo tänään! Täytä ja lähetä ilmoittautumislomake verkossa.

 2. Kun olet lähettänyt ilmoittautumisesi, lataa Microsoft Dynamicsin suositusohjelman usein kysytyt kysymykset ja lue eri suositustoiminnoista ja ajan käyttöön liittyvistä sitoumuksista.

 3. Asiakassuositusedustaja käy läpi ilmoittautumisesi ja ottaa sinuun yhteyttä 20–30 minuuttia kestävän puhelinhaastattelun merkeissä. Asiakassuositusedustaja kerää haastattelussa tarkemmat yhteystiedot ja perustietoja yrityksesi Microsoft Dynamics -toteutuksesta. Hän myös vahvistaa toivomasi suositustoiminnat ja yhteydenottotavan.

Tutustu Microsoft Dynamicsiin