Velkommen til Microsoft Dynamics.

Slik logger du på CustomerSource

Besøk CustomerSource-påloggingssiden og angi brukernavn og passord for Windows Live IDen din for å få tilgang til området. Hvis du ikke har tilgang til organisasjonens CustomerSource-konto, gjør du følgende:

Dra nytte av serviceplanfordelene i dag via CustomerSource.

CustomerSource er inkludert som en fordel for organisasjonens serviceplan for Microsoft Dynamics, og det er et sikkert område der du kan få tilgang til produktivitetsverktøy som er skreddersydd for ulike jobber, inkludert ubegrensede opplæringskurs og selvhjelpsressurser, som for eksempel kunnskapsbasen. Like viktig som dette er at du har tilgang til nedlastinger og oppdateringer, for eksempel skatte- og lovmessige utgivelser til rett tid, noe som hjelper organisasjonen med å holde seg oppdatert.

I tillegg til å gi tilgang til CustomerSource, bidrar serviceplanen også til å beskytte investeringen din ved å tilby
brukerstøtte i 10 år og muligheten til å velge alternativene for vedlikehold og brukerstøtte som er mest relevante for bedriften.

Slik administrerer du CustomerSource-kontoen og Microsoft Dynamics-innstillingene for e-post.

Logg på CustomerSource og gå til Min konto > Min profil. På denne siden går du til E-postinnstillinger og klikker Rediger-. Du kan nå endre e-postinnstillingene, og deretter klikke Lagre for å oppdatere E-postinnstillingene. For nærmere informasjon kan du også se avsnittet Kontoadministrasjon i demoen Lær hvordan du bruker CustomerSource .

Utforsk Microsoft Dynamics