Velkommen til Microsoft Dynamics.

Få mer ut av Microsoft Dynamics.

I forretningsverdenen er endring det eneste som er konstant. Etter hvert som behovene dine utvikler seg og vokser, bør også Microsoft Dynamics-løsningen din gjøre dette.

Enten du vokser og må legge til brukere, eller du må utvide løsningen din for å håndtere nye forretningsproblemer, eller du ønsker å dra nytte av systemfunksjonalitet som du allerede eier, men som du fortsatt ikke har "aktivert", vil bedriften din profitere på en gjennomgang av dine aktuelle behov.

Partneren din kan hjelpe til med å vurdere behovene dine og finne ut om det vil være kostnadseffektivt å utvide systemet eller dra nytte av ny funksjonalitet ved å oppgradere til den gjeldende versjonen.

OPPGRADER LØSNINGEN

En av de mest verdifulle fordelene ved en bedriftsklar forbedringsplan er at du kan dra nytte av regelmessige systemoppgraderinger og -oppdateringer for løsningen din. Microsoft investerer tungt i forskning og utvikling, så når du holder deg til den nyeste versjonen som er tilgjengelig, drar du nytte av nye funksjoner og muligheter og holder deg helt fremst innen den teknologiske utviklingen.

Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics NAV

 • VURDER EN LISENSMODELLOVERGANG

  Hvis du kjøpte Microsoft Dynamics-løsningen med modulbasert lisensiering, kan du dra nytte av en overgang til bedriftsklar lisensiering (BKL).

  Med BKL får du omfattende funksjonalitet som kan hjelpe deg med å utvide og øke mulighetene i løsningen. Kontakt partneren din for å få hjelp til å finne ut om en overgang til BKL er riktig for deg.

  + Mer om lisensmodelloverganger

  LISENSMODELLOVERGANGER

  Før juli 2006 kjøpte kunder Microsoft Dynamics-løsninger med modulbasert lisensiering (MBL). Fordelen med MBL er primært funksjonalitet (moduler eller komponenter). Fordelen med BKL er primært antall brukere.

  Med MBL utvikler kunder en tilpasset ERP-løsning for bedriften ved å kjøpe funksjonalitetskomponenter til egne priser (kalt moduler i Microsoft Dynamics GP, SL og AX og komponenter i Microsoft Dynamics NAV) og brukerlisenser.

  MBL tilbys i følgende programmer:

  • Small Business Edition, Professional Edition og Enterprise Edition for Microsoft Dynamics AX.

  • Standard og Professional Edition for Microsoft Dynamics GP, SL og NAV.

   • Standard Edition har begrenset funksjonalitet og passer for kunder med færre kompliserte forretningskrav.

   • Standard Edition-løsninger har vanligvis en grense på 10 brukere, selv om funksjonalitet og brukergrenser kan variere i enkelte områder og land.

   • Professional Edition (og Enterprise Edition for Microsoft Dynamics AX) gir deg følgende:

    • Mer skalerbare brukerantall.

    • Rimelig, skalerbar funksjonalitet rettet inn mot mellommarkedet, det øvre mellommarkedet og kunder med bedriftskonto.

  Med lanseringen av BKL i juli 2006 ble MBL ikke lenger tilgjengelig for nye kunder.

  Etter hvert som forretningsfunksjonaliteten din trenger å endres, gjelder dette også for lisensieringsbehovene. Microsoft tillater en overgang som anerkjenner din tidligere Microsoft Dynamics-investering, og tilbyr BKL-utgaven (bedriftsklar lisensiering) (enten Advanced Management eller Business Essentials), som har flere funksjoner.

  Overgang til BKL kan være nyttig ved å hjelpe deg med følgende:

  • Utvide den nåværende Microsoft Dynamics-løsningen din. Du kan automatisere nye områder av driften for å øke effektiviteten og fremdrive generell kostnadsreduksjon. Den varierte funksjonaliteten omfatter finans, distribusjon, produksjon, service hos kunde, prosjektregnskap, forretningsanalyse, samarbeid og administrasjon av kundeforhold.

  • Forbedre mulighetene i den nåværende løsningen. Dette kan bety forbedring av økonomistyring via bedre overholdelse av regler og standarder, forbedrede rapporteringsmuligheter eller mer synlighet internt av nøkkeldata som kreves for å ta beslutninger.

  Her er noen av fordelene ved en lisensmodellovergang:

  • Kundevalg. Du kan velge når og om du vil gjennomføre en overgang. Du kan velge å holde deg til gjeldende lisensmodell og fortsette med å lisensiere brukere og moduler under den.

  • Investeringskreditt. Du kan trygt lisensiere Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics GP, Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics SL. Hvis og når en overgang er fornuftig, vil du få kreditt som er rettet mot den nye løsningen.

  Det er imidlertid ikke sikkert det er en fordel med en overgang. For hjelp til å finne ut om BKL er riktig for deg kan du kontakte partneren din og be om å bli veiledet gjennom en vurdering av forretningsmuligheter.

Utforsk Microsoft Dynamics