Vis frem suksessen din

Referanseprogram for Microsoft Dynamics

Microsoft vil gjerne vise kundenes suksess og fremheve bedrifter, som din, som oppnår fordeler – for virksomheten og de ansatte – ved å bruke Microsoft Dynamics. Vi inviterer deg, som en verdsatt Microsoft-kunde, til å vise frem resultatene som din bedrift og dine ansatte har oppnådd ved å bruke teknologi og tjenester fra Microsoft.

Kunder som deltar i referanseprogrammet for Microsoft Dynamics, får unike muligheter til å vise frem sine suksesser og bygge nettverk med likesinnede og toneangivende bransjeaktører, både lokalt og globalt.

Fordeler for deg

Referanseprogrammet byr på en rekke fordeler for deg og din bedrift. Ved å delta kan du markedsføre deg selv og virksomheten din for ulike målgrupper og påvirke organisasjoner over hele verden.

 • Markedsfør merkevaren din. Øk kjennskapet til merkevaren din og få større effekt av eksisterende PR, markedsføring og reklame.
 • Bygg bransjenettverk. Utvid det profesjonelle nettverket ditt og få kontakt med andre teknologiledere.
 • Få et nærmere forhold til Microsoft. Du kan utvikle tettere, gjensidig fordelaktige relasjoner til Microsoft og gi bedriftens ledere en høyere profil i bransjen.
 • Vis lederskap. Delta i kunderådgivningskomiteer og ledelsesorienteringer. Del tankene dine og vis frem IT-nyskapingen din.

Muligheter for engasjement

Referanseprogrammet for Microsoft Dynamics er utformet med tanke på deg. Avhengig av ønsket engasjementsnivå kan du delta i så mange aktiviteter som du ønsker. Mange referanseaktiviteter er engangsarrangementer. Noen kan medføre reising, andre kan tas over telefon. Du kan selvsagt vurdere hvert enkelt tilfelle individuelt avhengig av interesse, timeplan og tilgjengelighet.

Her er noen vanlige aktiviteter:

 • Bruk av firmanavn og -logo: Gi tillatelse til bruk av firmaets navn og logo i presentasjoner, arrangementer og markedsføringsmateriale fra Microsoft.
 • Kunde-til-kundesamtaler eller kundebesøk på stedet: Snakk med en mulig kunde som vurderer en Microsoft Dynamics-løsning, eller ta imot en mulig kunde i bedriftens lokaler for å vise hvordan dere har implementert Microsoft Dynamics i et reelt miljø.
 • Kundehistorier: Gi en kort erklæring for bruk i Microsofts markedsføring av produkter og løsninger på webområder, annonser, presentasjoner, brosjyrer m.m.
 • Om din løsning: Fortell om utfordringene din bedrift stod overfor, løsningen dere valgte, og fordelene dere har hatt av den – på trykk, på video, i lydopptak eller på Internett.
 • Intervjuer med presse/analytikere: Svar på spørsmål og snakk med journalister og bransjeanalytikere som er interessert i IT-løsningene dine for bruk i nyheter og artikler.
 • Foredragsholder: Fortell om erfaringene og produktkunnskapene dine til kolleger, beslutningstakere, presse og analytikere på ulike arrangementer.
 • Delta i rådgivende komiteer: Delta i gjennomganger av Microsoft-produkter og programvareutprøvinger før produktutgivelser.
 • Reklame: Markedsfør bedriften og fordelene dere har oppnådd ved en Microsoft-løsning, gjennom reklame for Microsoft i trykte medier eller på Internett.
 • Webcast: Presenter de forretningsmessige fordelene ved Microsoft Dynamics-løsningen deres for mulige Microsoft-kunder og -partnere via webcast, direktesendte og i opptak, fra Microsoft.

Kom i gang

 1. Bli med i referanseprogrammet for Microsoft Dynamics i dag! Fyll ut og send inn et nominasjonsskjema på nett.

 2. Når du har sendt inn nominasjonen, kan du laste ned Vanlige spørsmål om referanseprogrammet for Microsoft Dynamics og lese om de ulike referanseaktivitetene og tidsbruken.

 3. En representant vil vurdere nominasjonen din og kontakte deg for et telefonintervju med 20-30 minutters varighet. I intervjuet vil representanten innhente flere kontaktopplysninger og grunnleggende informasjon om Microsoft Dynamics-implementeringen din. Vi vil også bekrefte dine foretrukne referanseaktiviteter og hvordan vi skal kontakte deg i fremtiden.

Utforsk Microsoft Dynamics