Welkom bij Microsoft Dynamics.

Verzeker uw toekomst door uw serviceplan te hernieuwen.

Het is van cruciaal belang dat u uw serviceplan jaarlijks hernieuwt, zodat het niet verloopt. Uw serviceplan helpt u uw Microsoft Dynamics-oplossing vlot te laten draaien, via voortdurende toegang tot upgrades, updates, servicepacks, updates van belastingwetgeving en regelgeving die u nodig hebt en nog veel meer - al deze voordelen zijn exclusief beschikbaar voor klanten via het serviceplan.

Als u van plan bent uw oplossing in de toekomst uit te breiden of te upgraden, moet u zich abonneren op een Microsoft Dynamics-serviceplan om indien nodig bijkomende licenties te kunnen blijven aankopen.

Als u ervoor kiest om uw serviceplan niet te hernieuwen, kunt u uw bedrijf in een ongemakkelijke positie plaatsen. We raden stellig aan dat u uw serviceplan elk jaar hernieuwt, om uw investering in uw oplossing te blijven beschermen en om de maximale waarde uit uw Microsoft Dynamics oplossing te halen.

 • Praten met uw partner

  Neem vandaag contact op met uw Microsoft partner om uw serviceplan te hernieuwen. Wanneer u met uw partner praat, bespreek dan uw bedrijfsdoelstellingen en behoeften voor de toekomst. Ze kunnen u helpen te beslissen welke optie van het serviceplan het beste geschikt is voor u en de opties voor uitbreiden en upgraden van uw Microsoft Dynamics oplossing in de toekomst te bekijken, om uw zaken te helpen verbeteren.

  Neem contact op met uw partner

 • Beoordeling bedrijfsmogelijkheden

  Leer hoe uw partner u kan helpen met plannen voor succes in de toekomst met een beoordeling van uw bedrijfscapaciteiten. Naarmate uw activiteiten evolueren en veranderen met de tijd, moet uw Microsoft Dynamics-oplossing dit ook doen. Uw partner kan u helpen door het creëren en updaten van een Business Solutions Roadmap, waarmee u een plan voor voortdurend succes kunt opbouwen. Het planningsproces is eenvoudig en rechtlijnig en kan uw organisatie op elk moment helpen.

  Nu meer leren

 • Bereken uw budget voor verlenging of een nieuw abonnement

  Als uw plan binnenkort moet worden verlengd of als uw plan is verlopen en u een nieuw abonnement moet nemen, kunt u de kosten hiervan berekenen. Neem contact op met uw partner van Microsoft voor meer informatie en een gedetailleerde offerte.

  Serviceplan:
  Neem voor prijsinformatie contact op met uw lokale partner.
  Adviesprijs:
  Verlengingsdatum:
  Verwachte betalingsdatum:
  Totaal bij benadering:

  Business Ready Advantage Plan en Business Ready Advantage Plus Plan zijn alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en bepaalde landen in Latijns-Amerika.

 • Uw serviceplan voor Microsoft Dynamics

  De voordelen bieden die u nodig hebt.

  Geabonneerd blijven op het serviceplan voor Microsoft Dynamics helpt uw organisatie:

  • de waarde van uw oplossing te maximaliseren met toegang tot de recentste productupgrades, nieuwe functies en updates.
  • uw investering te beschermen door uw oplossing up-to-date te houden, uw organisatie te helpen voldoen aan de wetgeving en uw oorspronkelijke investering in de oplossing te beschermen.
  • de productiviteit van uw bedrijf te verhogen met training tot zelfondersteuning, gratis onbeperkte online training en de Microsoft Dynamics Community op CustomerSource die u 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt raadplegen.

  Meer weten over serviceplannen voor Microsoft Dynamics

Volg Microsoft Dynamics

 • Dynamics Twitter
 • Dynamics Facebook
 • Dynamics LinkedIn
 • Dynamics YouTube
Microsoft Dynamics ontdekken