Welkom bij Microsoft Dynamics.

Aanmelden bij CustomerSource

Ga naar de CustomerSource-aanmeldingspagina op en vul uw gebruikersnaam en wachtwoord van uw Windows Live ID in voor toegang tot de website. Als u geen toegang hebt tot de CustomerSource-account van uw organisatie, voert u de volgende stappen uit:

Profiteer dankzij CustomerSource vandaag nog van de voordelen van een serviceplan.

Als extraatje bij het serviceplan voor Microsoft Dynamics krijgt u toegang tot CustomerSource, een veilige website met productiviteitstools die zijn toegespitst op functies, evenals onbeperkte training en hulpmiddelen voor zelfondersteuning als de Knowledge Base. Even belangrijk is dat u toegang krijgt tot downloads en updates als tijdige releases in verband met gewijzigde belasting- en overige wet- en regelgeving, zodat uw organisatie hieraan kan blijven voldoen.

Naast de toegang tot CustomerSource helpt uw serviceplan u ook om uw investering te beschermen door een productlevenscyclus van
tien jaar te bieden, waarbij u over de flexibiliteit beschikt om de onderhouds- en ondersteuningsopties te kiezen die het meest geschikt zijn voor uw bedrijf.

E-mailvoorkeuren voor uw CustomerSource-account en Microsoft Dynamics beheren.

Meld u aan bij CustomerSource en ga naar Mijn account > Mijn Profiel. Ga op die pagina naar het gedeelte E-mailvoorkeuren en klik op Bewerken. Vervolgens kunnen uw e-mailvoorkeuren worden gewijzigd. Klik daarna op Opslaan om uw E-mailvoorkeuren bij te werken. Voor meer informatie kunt u ook het gedeelte Accountbeheer van de demo Ontdek hoe u CustomerSource gebruikt bekijken.

Microsoft Dynamics ontdekken