Bewijs uw succes

Referentieprogramma voor Microsoft Dynamics

Microsoft presenteert vol trots succesverhalen van klanten en organisaties, zoals de uwe, die voordelen realiseren voor zowel het bedrijf als de mensen, met behulp van Microsoft Dynamics. We nodigen u, als gewaardeerde Microsoft-klant, uit om de reële resultaten te presenteren die uw bedrijf en uw mensen hebben bereikt met behulp van Microsoft-technologieën en -services.

Klanten die deelnemen aan het referentieprogramma voor Microsoft Dynamics worden beloond met unieke kansen om hun successen te presenteren en te netwerken met vakgenoten en personen met grote invloed in de branche, en dit zowel in de eigen gemeenschap als wereldwijd.

Mogelijke voordelen voor u

Het referentieprogramma kan u en uw bedrijf allerlei soorten voordelen bieden. Door uw deelname kunt u uzelf en uw bedrijf promoten bij diverse doelgroepen en organisaties in de hele wereld beïnvloeden.

 • Uw merk promoten. De bekendheid van uw merk vergroten en uw bestaande PR-, marketing- en reclame-activiteiten uitbreiden.
 • Zakelijke netwerken uitbouwen. Uw branchegerichte netwerken uitbreiden, en andere technologische leiders leren kennen.
 • Uw relatie met Microsoft verdiepen. Nauwere, wederzijds voordelige relaties met Microsoft ontwikkelen en de bekendheid van uw belangrijkste leidinggevende personen vergroten in uw bedrijfstak.
 • Zakelijk leiderschap demonstreren. Deelnemen aan adviesraden voor klanten en bijeenkomsten voor leidinggevenden. Uw ideeën delen en uw IT-innovaties presenteren.

Diverse vormen van deelname

Het referentieprogramma voor Microsoft Dynamics is voor u bedoeld. Afhankelijk van de mate waarin u wilt deelnemen, zijn er allerlei activiteiten waaruit u kunt kiezen. Veel van de referentieactiviteiten zijn eenmalig. Voor sommige activiteiten moet u op reis; andere kunt u telefonisch afhandelen. En natuurlijk kunt u elke gelegenheid afzonderlijk evalueren op basis van uw interesse, agenda en beschikbaarheid.

Hier volgen enkele algemene activiteiten:

 • Gebruik van bedrijfsnaam en -logo: toestemming geven om uw bedrijfsnaam en -merk te gebruiken in Microsoft-presentaties, bedrijfsevenementen en marketingmateriaal.
 • Gesprekken van klant tot klant, per telefoon of bij u in de zaak: praten met nieuwe klanten die een Microsoft Dynamics-oplossing overwegen, of een mogelijke nieuwe klant in uw bedrijf ontvangen om uw Microsoft Dynamics-implementatie te presenteren in een reële werkomgeving.
 • Verhalen en citaten van klanten: een korte getuigenis of verklaring opstellen die Microsoft mag opnemen in promotieproducten, websites met oplossingen, advertenties, presentaties, brochures, enzovoort.
 • Casestudy's: vertellen over de zakelijke uitdagingen die u tegenkwam, de oplossingen die u hebt geprobeerd en de voordelen waarvan uw organisatie gebruik heeft gemaakt – in druk, via video of audio of online.
 • Interviews met journalisten en analisten: vragen beantwoorden en spreken met journalisten en brancheanalisten die geïnteresseerd zijn in uw IT-implementatie voor artikelen, rubrieken en rapportages.
 • Spreekbeurten: uw ervaringen en productkennis bespreken met collega's, vooraanstaande beleidsmakers, journalisten, analisten, enzovoort, via live spreekbeurten voor een publiek.
 • Deelnemen aan adviesraden: deelnemen aan functiebeoordelingen en softwaretests van Microsoft-producten, voordat het product op de markt komt.
 • Advertenties: reclame maken voor uw organisatie en de voordelen die een Microsoft-oplossing u heeft opgeleverd, via Microsoft-reclame op de radio, in de pers en online.
 • Webcasts: de zakelijke voordelen van uw Microsoft Dynamics-oplossing presenteren aan mogelijke nieuwe Microsoft-klanten, via live en opgenomen webcasts die worden gehost door Microsoft.

Aan de slag

 1. Neem deel aan het referentieprogramma voor Microsoft Dynamics, en meld u vandaag nog aan! Onlineaanmeldingsformulier invullen en verzenden.

 2. Nadat u uw aanmelding hebt verzonden, kunt u de Veelgestelde vragen over het referentieprogramma voor Microsoft Dynamics downloaden voor meer informatie over de diverse referentieactiviteiten en de tijd die deze in beslag nemen.

 3. Een vertegenwoordiger voor klantreferentie zal uw aanmelding beoordelen en contact met u opnemen voor een telefonisch interview van 20-30 minuten. In dit interview zal de vertegenwoordiger voor klantreferentie aanvullende contactgegevens vragen, evenals een aantal basisgegevens omtrent uw Microsoft Dynamics-implementatie. Ook worden uw voorkeuren voor referentieactiviteiten doorgenomen, en de manier waarop we in de toekomst contact met u mogen opnemen.

Microsoft Dynamics ontdekken