Welkom bij Microsoft Dynamics.

Bescherm uw toekomst en verleng uw serviceplan.

Het is belangrijk om uw serviceplan jaarlijks te verlengen, zodat het niet verloopt. Uw serviceplan zorgt ervoor dat uw Microsoft Dynamics oplossing goed blijft functioneren. U krijgt toegang tot upgrades, updates, servicepacks en belangrijke aanpassingen in verband met gewijzigde belastingwetten en overige regelgeving. Alleen klanten met een serviceplan beschikken over deze voordelen.

En mocht u van plan zijn uw oplossing in de toekomst uit te breiden of te upgraden, dan moet u een abonnement hebben op een Microsoft Dynamics-serviceplan om eventuele extra licenties aan te schaffen.

Als u ervoor kiest om uw serviceplan niet te verlengen, plaatst u uw bedrijf mogelijk in een lastig parket. We adviseren u ten zeerste uw abonnement elk jaar te verlengen om de investering in uw oplossing te beschermen en optimaal te profiteren van alles dat Microsoft Dynamics te bieden heeft.

 • Praat met uw partner

  Neem vandaag nog contact op met uw partner van Microsoft om uw serviceplan te verlengen. Bespreek met hem uw toekomstige bedrijfsdoelstellingen en –behoeften. Uw partner kan u helpen beslissen welk serviceplan het beste voor u is en de mogelijkheden bekijken voor het uitbreiden en upgraden van uw Microsoft Dynamics oplossing in de toekomst.

  Neem contact op met uw partner

 • Evaluatie van bedrijfsmogelijkheden

  Ontdek hoe uw partner u kan helpen om uw toekomstig succes te plannen met behulp van een evaluatie van uw bedrijfsmogelijkheden. Uw bedrijfsbehoeften zullen in de loop van de tijd veranderen en groeien en uw Microsoft Dynamics-oplossing moet dat ook doen. Uw partner kan u helpen om een Business Solutions Roadmap te maken en bij te werken, zodat u een plan kunt opstellen voor uw toekomstig succes. Het planningsproces is eenvoudig en duidelijk en kan uw organisatie op elk moment helpen.

  Meer informatie

 • Bereken uw budget voor verlenging of een nieuw abonnement

  Als uw plan binnenkort moet worden verlengd of als uw plan is verlopen en u een nieuw abonnement moet nemen, kunt u de kosten hiervan berekenen. Neem contact op met uw partner van Microsoft voor meer informatie en een gedetailleerde offerte.

  Serviceplan:
  Neem voor prijsinformatie contact op met uw lokale partner.
  Adviesprijs:
  Verlengingsdatum:
  Verwachte betalingsdatum:
  Totaal bij benadering:

  Business Ready Advantage Plan en Business Ready Advantage Plus Plan zijn alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en bepaalde landen in Latijns-Amerika.

 • Uw serviceplan voor Microsoft Dynamics

  De voordelen die u nodig hebt.

  Uw organisatie is gebaat bij een abonnement op een serviceplan voor Microsoft Dynamics:

  • Haal het maximale uit uw oplossing met toegang tot de laatste productupgrades, nieuwe functionaliteit en updates.
  • Bescherm uw investering door uw systeem up-to-date te houden, zodat u ook zeker weet dat u als organisatie voldoet aan alle wettelijke voorschriften en verzekerd bent van een optimaal functionerende oplossing.
  • Geef uw productiviteit een extra impuls door 24 uur per dag en zeven dagen in de week gratis onbeperkte toegang tot online training en de Microsoft Dynamics Community op CustomerSource.

  Meer informatie over serviceplannen voor Microsoft Dynamics

Volg Microsoft Dynamics

 • Dynamics Twitter
 • Dynamics Facebook
 • Dynamics LinkedIn
 • Dynamics YouTube
Microsoft Dynamics ontdekken