Doe een upgrade naar Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 en haal meer uit uw ERP-oplossing.

Zet de volgende stap in de richting van een dynamische onderneming; de visie van Microsoft Dynamics voor bedrijven die zich continu ontwikkelen om economische, operationele en organisatorische uitdagingen aan te gaan. Dankzij een upgrade naar Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 kan uw organisatie alerter worden, zodat u zich snel kunt aanpassen aan veranderingen, nieuwe markten kunt aanboren en innovatieve producten en diensten kunt ontwikkelen.

Door Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 te implementeren, blijft u op de hoogte van de nieuwste wijzigingen in wetgeving of fiscale regelgeving, stemt u uw ERP-oplossing af op belangrijke zakelijke criteria en rendeert uw investering sneller.

Voer de bedrijfswaarde op twee manieren op.

Met een upgrade naar Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 krijgt uw bedrijf de flexibiliteit om zich aan te passen aan nieuwe mogelijkheden en groei.

Verbeter de zakelijke productiviteit en effectiviteit.

Met een waaier aan Nieuwe en verbeterde functionaliteiten, zoals goedkeuring van verkoop- en inkoopdocumenten, vooruitbetalingen, kostenverdeling binnen het bedrijf, tracking van voorraadkosten en nog veel meer. Stel uw mensen in staat om snel te handelen dankzij diep, contextueel inzicht en krachtige gegevensvisualisatiemogelijkheden, en verbind uw medewerkers, klanten en partners met behulp van Microsoft SharePoint-technologie.

Implementeer een modern technologieplatform en moderne architectuur.

Dankzij het platform en de architectuur van Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 kunt u uw systeem eenvoudig aanpassen aan nieuwe bedrijfsmodellen, de connectiviteit uitbreiden naar systemen van verschillende bedrijfstakken, probleemloos samenwerken met andere Microsoft-technologieën, waaronder Microsoft Dynamics CRM, en de totale eigendomskosten (TCO) verbeteren.

Dankzij een upgrade naar de nieuwste ERP-technologie-infrastructuur legt u een fundament voor de ondersteuning van gespecialiseerde bedrijfsprocessen, tilt u de virtualisering van toepassingen naar een hoger niveau en maakt u de organisatie flexibeler. Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 ondersteunt vanuit Microsoft Dynamics directe toegang op basis van de rol van gebruikers binnen de organisatie via internet. Hierdoor kunnen externe of zwervende gebruikers beschikken over de rijkdom en integratie met Microsoft Office van de op rollen gebaseerde interface.

 • Beschik over de voordelen van baanbrekende innovaties.

  Ontdek hoe Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 u en uw team kan helpen bij de uitdagingen waar ondernemingen tegenwoordig voor staan: de productiviteit van gebruikers, veranderingen, globalisering en naleving van wet- en regelgeving.

 • Verminder de complexiteit en de tijd die het upgraden kost.

  Beschik over alle voordelen die het Business Ready Enhancement Planbiedt, waaronder:

  • Nieuwe instrumenten om direct over te schakelen op Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 zonder noemenswaardige onderbreking.

  • Online-upgradetraining, rolgebaseerde e-learning en toegang tot de Knowledge Base, nieuws en community´s via CustomerSource.

  • Microsoft Dynamics Sure Step, een bewezen implementatiemethodologie met volledige integratie van de Rapid Implementation Methodology (RIM) in Microsoft Dynamics NAV 2009 R2.

  U kunt ook direct training krijgen van uw Microsoft-partner en Upgrade Service Centers die samen met uw partner upgrades kunnen stroomlijnen.

 • Ontdek het echte investeringsrendement en de toegevoegde waarde voor zakelijke klanten.

  Ontdek hoe klanten zakelijk succes boeken door hun beslissing om te upgraden.

  • Kijk hoe Bruuns Bazaar competitief blijft door actueel te blijven.

  • Lees hoe Bianco Footwear de operationele efficiëntie vergrootte door te upgraden.

  • Ontdek hoe Jindal Drilling het besluitvormingsproces heeft verbeterd.

  • Ontdek hoe Crespel & Deiters een upgrade in slechts drie maanden heeft doorgevoerd.

 • Neem contact op met uw partner om aan de slag te gaan.

  Dankzij uitgebreide training en toegang tot de nieuwste upgradetools kan uw Microsoft-partner u helpen:

  • Het bedrijfsscenario ontwikkelen voor een goede ondersteuning binnen uw organisatie, met inbegrip van de verwachte zakelijke voordelen, kosten, hiaatanalyse en de mogelijke risico's (waaronder het risico van niet upgraden).

  Neem contact op met uw Microsoft-partner om een upgrade uit te voeren naar Microsoft Dynamics NAV 2009 R2. Of neem contact op met uw lokale Microsoft-vestiging voor meer informatie.

Microsoft Dynamics ontdekken