Welkom bij Microsoft Dynamics.

Haal meer uit Microsoft Dynamics.

In de bedrijfswereld is verandering de enige constante. Naarmate uw behoeften zich ontwikkelen en groeien, moet uw Microsoft Dynamics-oplossing met u meegaan.

Of uw bedrijf nu groeit en u gebruikers moet toevoegen, u iets moet toevoegen aan uw oplossing om nieuwe bedrijfsproblemen op te lossen of u wilt profiteren van systeemfunctionaliteit die u al hebt, maar nog niet hebt ´geactiveerd´, een evaluatie van uw huidige behoeften zal uw bedrijf ten goede komen.

Uw partner kan u helpen om uw behoeften te evalueren en vast te stellen of het kosteneffectief is om uw systeem uit te breiden of te profiteren van nieuwe functionaliteit door een upgrade naar de actuele versie uit te voeren.

UPGRADE UW OPLOSSING

Een van de waardevolste voordelen van uw Business Ready Enhancement Plan is de mogelijkheid om te profiteren van periodieke systeemupgrades en -updates voor uw oplossing. Microsoft doet enorme investeringen in onderzoek en ontwikkeling, dus als uw onderneming altijd de nieuwste versie installeert, profiteert deze niet alleen van nieuwe functies en mogelijkheden, maar blijft het ook altijd beschikken over de meest geavanceerde technologie.

Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics NAV

 • OVERWEEG EEN OVERSTAP NAAR EEN ANDER LICENTIEMODEL

  Als u uw Microsoft Dynamics-oplossing op basis van modules hebt aangeschaft, kunt u uw voordeel doen met een overstap naar Business Ready Licensing (BRL).

  BRL biedt een breed scala aan functies waarmee u de mogelijkheden van uw oplossing kunt uitbreiden. Neem contact op met uw partner om na te gaan of de overstap op BRL geschikt is voor uw onderneming.

  + Meer informatie over overstappen op een ander licentiemodel

  OVERSTAPPEN OP EEN ANDER LICENTIEMODEL

  Als u uw Microsoft Dynamics-oplossing vóór juli 2006 hebt aangeschaft, werkt u waarschijnlijk met licenties op basis van modules (MBL). Bij MBL ligt de waarde in functionaliteit (modules of onderdelen). Bij BRL ligt de waarde in het aantal gebruikers.

  Bij MBL bouwen klanten een op maat gemaakte ERP-oplossing voor hun onderneming door de aanschaf van afzonderlijk geprijsde functionaliteitscomponenten (de zogenaamde modules in Microsoft Dynamics AX en onderdelen in Microsoft Dynamics NAV) en licenties.

  MBL wordt aangeboden voor:

  • Small Business Edition, Professional Edition of Enterprise Edition van Microsoft Dynamics AX.

  • Standard of Professional Edition van Microsoft Dynamics NAV.

   • De Standard Edition biedt een beperkte functionaliteit en is bedoeld voor klanten met minder complexe ondernemingsvereisten.

   • Oplossingen in de Standard Edition hebben doorgaans een limiet van tien gebruikers, hoewel de grenzen qua functionaliteit en gebruikers kunnen verschillen in bepaalde regio's en gebieden.

   • De oplossingen in de Professional Edition (en Enterprise Edition van Microsoft Dynamics AX) bieden het volgende:

    • Beter schaalbare aantallen gebruikers.

    • Betaalbare, schaalbare functionaliteit gericht op middelgrote bedrijven, het bovenste segment van middelgrote bedrijven en grote zakelijke accounts.

  Met de lancering van BRL in juli 2006 werd MBL beëindigd voor nieuwe klanten.

  Als uw bedrijffunctionaliteit aan verandering toe is, geldt dat ook voor uw licentiebehoeften. Microsoft maakt een overstap mogelijk die recht doet aan de investering die de klant al in Microsoft Dynamics heeft gedaan. Daarom komt Microsoft met Business Ready Licensing (BRL) (Advanced Management of Business Essentials) waarmee kan worden geprofiteerd van aanvullende mogelijkheden.

  De overstap naar BRL kan de volgende meerwaarde voor uw onderneming opleveren:

  • Is een uitbreiding op uw huidige Microsoft Dynamics-oplossing. Met Business Ready Licensing kunt u nieuwe gebieden van uw bedrijf automatiseren en zo efficiënter werken en kosten drukken. BRL biedt een breed scala aan functies op het gebied van financieel beheer, distributie, productie, service op locatie, projectmanagement, bedrijfsinformatie, samenwerking en klantenbeheer.

  • Vergroot de mogelijkheden van uw huidige oplossing. U kunt hierbij denken aan verbeterd financieel beheer dankzij betere aansluiting op de wet- en regelgeving, verbeterde rapportagemogelijkheden of grotere beschikbaarheid van belangrijke gegevens op basis waarvan beslissingen kunnen worden genomen.

  De voordelen van het overstappen naar een ander licentiemodel zijn:

  • Een eigen keuze. U kunt zelf kiezen of en wanneer de overstap gewenst is. U kunt ervoor kiezen het huidige licentiemodel te behouden en licenties te verkrijgen voor gebruikers en modules binnen het huidige licentiemodel.

  • Investeringswaarborg. U kunt met een gerust hart een licentie verkrijgen voor Microsoft Dynamics AX, en Microsoft Dynamics NAV. Als en wanneer een overstap zinnig is, ontvangt u een tegoed dat u kunt verrekenen met de nieuwe oplossing.

  De overstap is mogelijk niet voordelig voor u. Neem contact op met uw partner om te bepalen of BRL geschikt is voor u. Deze kan een evaluatie van uw bedrijfsmogelijkheden voor u uitvoeren.

Microsoft Dynamics ontdekken