Välkommen till Microsoft Dynamics.

Logga in på CustomerSource

Besök inloggningssidan för CustomerSource och ange ditt användarnamn och lösenord för Windows Live ID för att få åtkomst till webbplatsen. Om du inte har tillgång till organisationens CustomerSource-konto gör du så här:

Dra nytta av fördelarna med tjänstplanen idag via CustomerSource.

Ingår som en förmån i organisationens tjänstplan för Microsoft Dynamics. CustomerSource är en säker webbplats där du kan få åtkomst till skräddarsydda produktivitetsverktyg som obegränsade utbildningar och självhjälpsresurser som kunskapsbasen. Du får även åtkomst till hämtningsbara filer och uppdateringar som utgåvor för skatter och regleringar som kan vara nödvändiga för att hålla din organisation uppdaterad.

Vid sidan av åtkomst till CustomerSoruce bidrar tjänstplanen även till att skydda investeringen genom en
suportlivscykel på 10 år och flexibiliteten att välja de underhålls- och supportalternativ som är mest relevanta för din verksamhet.

Så här hanterar du ditt CustomerSource-kontot och dina Microsoft Dynamics-e-postinställningar.

Logga in på CustomerSource och gå till Mitt konto > Min profil. På den sidan går du till avsnittet E-postinställningar och klickar på Redigera. Nu kan du ändra dina E-postinställningar och därefter klicka på Spara om du vill uppdatera dina E-postinställningar. Vill du veta mer kan du också se avsnittet Kontohantering i demon Så här använder du CustomerSource .

Utforska Microsoft Dynamics