Berätta om dina framgångar

Referensprogram för Microsoft Dynamics

Vi på Microsoft gläds med våra kunder i deras framgångar och känner oss stolta när vi får möjlighet att presentera och visa upp företag som upplever stora fördelar – både för verksamheten och personalen – med att använda Microsoft Dynamics. Vi vill därför bjuda in dig, som en av våra värderade kunder, att visa upp och berätta om de faktiska resultat som din verksamhet och din personal har uppnått med hjälp av teknik och tjänster från Microsoft.

Kunder som deltar i Referensprogrammet för Microsoft Dynamics får en unik möjlighet att visa upp sina framgångar och nätverka med likasinnade och inflytelserika nyckelpersoner inom viktiga branscher, både på hemmaplan och på andra ställen världen över.

Fördelar

Referensprogrammet är fördelaktigt för dig och din verksamhet på flera olika sätt. Genom att delta får du en chans att presentera dig och din verksamhet för olika målgrupper och inflytelserika organisationer runtom i världen.

 • Stärk ditt varumärke. Öka medvetenhet om ditt varumärke och bredda din marknadsföring och annonsering.
 • Bygg branschnätverk. Låt dina yrkesmässiga nätverk växa och få kontakt med andra som också satsar på ledande teknik.
 • Få en närmare relation till Microsoft. Utveckla en djupare, ömsesidigt givande relation till Microsoft och stärk din profil bland viktiga företagsledare inom din bransch.
 • Visa upp företagsledarskap. Delta i rådgivande grupper och executive briefings. Dela med dig av dina tankar kring ledarskap och visa upp dina IT-innovationer.

Möjligheter till engagemang

Referensprogrammet för Microsoft Dynamics är utformat med dig i åtanke. Du väljer själv vilken grad av engagemang som är rätt för dig och deltar i så många eller så få aktiviteter du vill. Många referensaktiviteter är engångsengagemang. En del kan medföra resor, andra kan skötas per telefon. Du är givetvis fri att utvärdera varje möjlighet från fall till fall utifrån eget intresse, schema och tillgänglighet.

Följande är exempel på ett par vanliga aktiviteter:

 • Användning av företagsnamn och logotyp: Ge oss tillstånd att använda ditt företagsnamn och din logotyp i Microsoft-presentationer, vid företagsevenemang och i marknadsföringsmaterial.
 • Kund till kund-samtal eller kundbesök på plats: Tala med en potentiell kund som överväger att välja en Microsoft Dynamics-lösning eller ta emot en potentiell kund på ditt företag och visa upp din Microsoft Dynamics-implementering som ett konkret exempel.
 • Rekommendation/citat: Ge oss ett kort uttalande eller en rekommendation som kan publiceras på Microsofts webbplatser för en produkt eller lösning och i annonser, presentationer, broschyrer med mera.
 • Fallstudier: Berätta vilka utmaningar du stått inför, vilken lösning du använt och fördelarna detta inneburit för verksamheten – skriftligen, i ett videoklipp, ljudklipp eller online.
 • Pressintervju/analysintervju: Besvara frågor och tala med journalister och branschanalytiker som är intresserade av ditt val och din användning av IT för nyhetsartiklar, reportage och specialartiklar.
 • Föredrag: Håll föredrag inför publik och diskutera dina erfarenheter och produktkunskaper med likasinnade, högre beslutsfattare, press och analytiker och andra.
 • Rådgivande grupp: Delta i granskningar av Microsoft-produktfunktioner och testningar av Microsoft-programvara före produktlanseringen.
 • Annonser: Främja din egen verksamhet och berätta om de fördelar du upplevt med att använda en Microsoft-lösning genom annonsering via radio, tryckta annonser eller onlineannonser för Microsoft.
 • Webbsändningar: Presentera de fördelar din Microsoft Dynamics-lösning inneburit för din verksamhet för potentiella kunder och partner till Microsoft via direktsända och inspelade webbsändningar som Microsoft är värd för.

Kom igång

 1. Bli en del av referensprogrammet för Microsoft Dynamics – gå med idag! Fyll i och skicka ett nomineringsformulär online.

 2. När du skickat nomineringen kan du hämta Vanliga frågor och svar om referensprogrammet för Microsoft Dynamics och läsa om de olika referensaktiviteterna och åtagandena.

 3. En kundreferensrepresentant kommer att granska din nominering och kontakta dig för en 20–30 minuter lång telefonintervju. Vid intervjun kommer kundreferensrepresentanten be om fler kontaktuppgifter och grundläggande information om din Microsoft Dynamics-implementering. Representanten kommer även att fråga vilka referensaktiviteter du är intresserad av och ge dig information om hur vi kommer att kontakta dig framöver.

Utforska Microsoft Dynamics