Välkommen till Microsoft Dynamics.

Säkra din framtid genom att förnya din serviceplan

Det är nödvändigt att förnya serviceplanen årligen så att den inte upphör att gälla. Genom att ha en serviceplan kan du fortsätta arbeta störningsfritt med din Microsoft Dynamics-lösning med fortsatt tillgång till uppgraderingar, uppdateringar, service packs, skatt- och regleringsuppdateringar som kan vara nödvändiga, med mera. Allt detta är tillgängligt exlusivt för kunder med en serviceplan.

Om du planerar att utöka eller uppgradera din lösning i framtiden måste du ha en Microsoft Dynamics-serviceplan, så att du har tillgång till uppgraderingar och möjlighet att köpa de ytterligare licenser som du behöver.

Om du väljer att inte förnya serviceplanen kan du sätta ditt företag i en obehaglig sits. Skydda din investering i vår lösning och maximera värdet av Microsoft Dynamics genom att förnya din serviceplan varje år.

 • Tala med din partner

  Kontakta din Microsoft-partner i dag och förnya din tjänstplan. Diskutera dina framtida affärsmål och behov med din partner. Din partner kan hjälpa dig att bestämma vilket tjänstplansalternativ som är bäst för dig och granska alternativen för utökning och uppgradering av din Microsoft Dynamics-lösning.

  Kontakta din partner

 • Granskning av verksamhet

  Lär dig hur din partner kan hjälpa dig planera för framtiden genom att granska verksamheten. Dina affärsbehov kommer att utvecklas och ändras över tiden, och det gör även din Microsoft Dynamics-lösning. Din partner kan hjälpa dig att skapa och uppdatera en utvecklingsplan för din Microsoft Dynamics lösning så att du kan skapa en plan för att lyckas. Planeringsprocessen är enkel och okomplicerad och kan när som helst vara till hjälp i din organisation.

  Få mer information nu

 • Beräkna din budget för förnyelse eller återanmälan

  Om du planerar att förnya din plan, eller om din plan har förfallit och du måste återanmäla dig är det bra om du beräknar kostnaden för förnyelsen eller återanmälan. Kontakta din Microsoft-partner för mer information.

  Tjänstplan:
  Kontakta din partner för mer prisinformation
  Systemlistpris:
  kr
  Förnyelsedatum:
  Förväntat betalningsdatum:
  Ungefärlig totalsumma:

  Business Ready Advantage Plan och Business Ready Advantage Plus Plan är endast tillgängliga i USA, Kanada och vissa länder i Latinamerika.

 • DIN SERVICEPLAN FÖR MICROSOFT DYNAMICS.

  Tillhandahåller de förmåner du behöver.

  Genom att vara registrerad i en serviceplan för Microsoft Dynamics kan din organisation göra följande:

  • Maximera lösningens värde med de senaste produktuppgraderingarna, nya funktioner och uppdateringar.
  • Skydda din investering genom att hålla lösningen aktuell, se till att din organisation följer lagar och regler och skydda din ursprungliga investering.
  • Öka produktiviteten med tillgång till onlinesjälvbetjäning dygnet runt alla dagar, onlineutbildning och Microsoft Dynamics Community på CustomerSource.

  MER INFORMATION OM SERVICEPLANER FÖR MICROSOFT DYNAMICS

Följ Microsoft Dynamics

 • Dynamics Twitter
 • Dynamics Facebook
 • Dynamics LinkedIn
 • Dynamics YouTube
Utforska Microsoft Dynamics