Fakturering

Få pengene hjem

Når du har udført et stykke arbejde eller leveret en service eller en vare, så skal du hurtigst muligt have sendt en faktura til din kunde. Fakturering og debitorstyring er derfor en anden vigtig ting, når man som iværksætter starter virksomhed, således at du sørger for at få pengene hjem i rette tid til gavn for din likviditet.

Et professionelt regnskabsprogram, der kan hjælpe med at holde styr på kunder, fakturering og økonomi gør opgaven lettere for dig. Microsoft Dynamics C5 2012 sikrer, at du hele tiden har overblik over, hvor meget du har til gode hos kunderne, ligesom systemet gør opmærksom på, hvorvidt kunder har betalt, eller om der skal sendes rykkere ud.

Microsoft C5 - fakturering

Som selvstændig synes du måske, det kan være ubehageligt at sende en faktura, da det kan virke som noget, der belaster forholdet til kunden. Derfor bliver faktureringen udskudt. I den situation er det imidlertid vigtigt at huske på, at kunderne naturligt forventer at skulle betale for det arbejde, du har udført, eller for den vare du har solgt dem. Samtidig kan det være en ulempe at vente for længe med fakturering, da man som kunde efterhånden bliver mindre opmærksom på, at man har et udestående.

Løn

Næste C5 seminarer

4. oktober
Seminarer

Hvis ikke du har set Dynamics AX 2012, så er her endnu en mulighed. På vores populære Microsoft dage i november kan du nemlig tilmelde dig et Dynamics AX 2012 spor.

seminarSe alle seminarer