Capabilities of Microsoft Dynamics

Connect your entire business and respond more effectively to your customers

Tools

Kasvata liiketoimintaasi Microsoft Dynamics ERP - ja CRM -ratkaisuilla

Microsoft Dynamics on joustavien ja integroitujen liiketoimintaratkaisujen tuoteperhe. Microsoft Dynamics ERP - (Enterprise Resource Planning, toiminnanohjaus) ja Microsoft Dynamics CRM - (Customer Relationship Management, asiakkuudenhallinta) ratkaisut toimivat kuten muutkin Microsoft-tuotteet ja auttavat organisaatiotasi menestymään.

Asiakkuudenhallinta (CRM) – enemmän aikaa asiakkaille

Auta jokaista työntekijääsi lisäämään myyntiä, asiakastyytyväisyyttä ja asiakaspalvelun tasoa automatisoidulla CRM-ratkaisulla, jota työntekijäsi todella osaavat käyttää. Microsoft Dynamics CRM toimii samalla tavoin ja yhdessä tuttujen, jokapäiväisten Microsoft Office –työkalujen kanssa. Tämä tarkoittaa lyhyempiä opettelujaksoja henkilöstöllesi ja enemmän aikaa asiakkaillesi.

Lue lisää Microsoft Dynamics CRM –ratkaisun ominaisuuksista.

Toiminnanohjaus (ERP) – enemmän aikaa bisnekselle

Reagoi nopeammin liiketoimintaympäristössäsi tapahtuviin muutoksiin ja tarjoa työntekijöillesi ajantasaista ja oikeaa tietoa päätöksenteon tueksi. Microsoft Dynamics ERP –ratkaisut sisältävät integroidut taloushallinnon, toimitusketjun hallinnan, henkilöstöhallinnon ja projektihallinnan toiminnallisuudet. Ne toimivat samalla tavoin ja yhdessä päivittäisten Microsoft-työkalujesi kanssa. Näin henkilöstösi käyttää vähemmän aikaa ohjelmistojen käytön opetteluun ja enemmän aikaa tuottavaan työhön.

Lue lisää Microsoft Dynamics ERP –ratkaisujen ominaisuuksista.