News and Reviews

Get the latest news and reviews about Microsoft Dynamics solutions

Tools

Destian kasvun tueksi uusi toiminnanohjausjärjestelmä

IT-palveluyritys Logica toimittaa infra- ja rakennusalan palveluyritys Destialle toiminnanohjauksen ja asiakkuudenhallinnan tietojärjestelmän, joka perustuu Microsoftin ratkaisuihin. Järjestelmä tukee Destian kannattavan kasvun ja kansainvälistymisen tavoitteita. Sopimus kattaa myös asiakastuen, ylläpitopalveluja ja järjestelmän jatkokehityksen.

Uuden toiminnanohjausratkaisun avulla parannetaan Destian liiketoimintaprosessien yhtenäisyyttä, varmistetaan toiminnalle kriittisten tietojen keskitetty saatavuus, ja tuetaan Destian kasvua ja kansainvälistymistä.

– Destialle on tärkeää, että ohjausjärjestelmä tukee toiminnan joustoa ja oikea-aikaista reagointia markkinatilanteen ja kansainvälisen toimintaympäristön muutoksissa. Edellytämme järjestelmältä myös hyvää käytettävyyttä ja monipuolisia jatkokehitysmahdollisuuksia, kertoo tietohallintojohtaja Timo Krigsman Destiasta.

Projektissa toteutetaan Destian taloushallintajärjestelmän kokonaisuudistus, luodaan tehokkaat ja yhdenmukaiset hankintaprosessit mahdollistava hankintajärjestelmä sekä uudistetaan asiakkuudenhallintajärjestelmä, joka vastaa paremmin asiakaslähtöisen ja kasvavan liiketoiminnan tarpeita. Logican toteuttama kokonaisratkaisu perustuu Microsoft Dynamics AX- ja Microsoft Dynamics CRM -valmisohjelmistoihin.

– Destian strategiset vaatimukset edellyttävät nopeita ja joustavia IT-ratkaisuja. Pystymme tarjoamaan tehokkaita liiketoimintaratkaisuja, jotka ovat nopeasti hyödynnettävissä. Tämä perustuu tuotteistettuihin toimintamalleihin sekä vahvaan toimiala- ja Microsoft-ratkaisuosaamiseemme, sanoo johtaja Henry Nieminen Logicalta.

– Microsoft Dynamics -liiketoimintaratkaisut sopivat erinomaisesti dynaamisille, kasvua ja kansainvälistymistä strategiassaan painottaville yrityksille ja organisaatioille. Ratkaisuja voidaan vaivattomasti täydentää muuttuvien tarpeiden myötä. Dynamics ERP- ja CRM -ratkaisujen käyttöliittymän helppous ja tuttu käyttölogiikka luovat mainion pohjan sujuvalle käyttöönotolle, kuvaa suurasiakasyksikön johtaja Jari Hahl Microsoftilta.

Lisätiedot:
Destia, talous- ja hallintojohtaja Pirkko Salminen, puh. 050 302 2485 tai tietohallintojohtaja Timo Krigsman, puh. 0400 605 643
Microsoft, johtaja Jari Hahl, puh. 050 593 9135

Destia Oy on johtava suomalainen infra-alan palveluyritys. Destia rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee nykyaikaisia liikenne- ja teollisuusympäristöjä sekä tuottaa liikenteen asiantuntija- ja tietopalveluja. Lähes 720 miljoonan euron liikevaihdollaan Destia-konserni on infra-alan markkinajohtaja Suomessa. Henkilöstöä on noin 2 900 henkeä. Destia - Toimivampi maailma. Lisätietoja: www.destia.fi

Logica on johtava IT- ja bisnespalveluja tuottava yritys, joka toimii 36 maassa. Maailmalla meitä on 39 000, Suomessa noin 2 800 henkilöä. Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa konsultointi, tietojärjestelmien integraatiot sekä IT- ja liiketoiminta prosessien ulkoistamispalvelut. Logica on lähellä asiakkaitaan ja tuottaa palveluita, jotka mahdollistavat muutosten läpiviennin, nopeamman kasvun ja riskien hallinnan. Toimialaosaamisemme, tekninen asiantuntemuksemme ja kansainvälinen palvelukykymme auttavat asiakkaitamme kehittämään heidän kilpailukykyään. Logica on listattu Lontoon ja Amsterdamin pörsseissä.

Microsoft Vuonna 1975 perustettu Microsoft on maailman johtava ohjelmistotuotteiden, -ratkaisujen ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa yrityksiä ja ihmisiä hyödyntämään tietotekniikan mahdollisuuksia uusilla innovatiivisilla tavoilla. Suomessa Microsoftin palveluksessa työskentelee 250 henkilöä, joiden visiona on yhdessä yli 3000 yhteistyökumppanin kanssa auttaa asiakasta menestymään Microsoftin ratkaisujen avulla. www.microsoft.fi


Julkaistu: 29.7.2009