News and Reviews

Get the latest news and reviews about Microsoft Dynamics solutions

Tools

Tutkimuslaitos Forrester nimesi Microsoft Dynamics AX:n johtavaksi tilaushallinnan ratkaisuksi

Forresterin mukaan Microsoft Dynamics AX tukee hyvin tilaushallinnon kokonaisvaltaisia prosesseja ja sisältää selkeän tulevaisuuden tuotestrategian.

Forrester Research Inc., yksi suurimmista kansainvälisistä riippumattomista tutkimuslaitoksista nimesi Microsoft Dynamics AX:n johtavien tilaushallinnon ratkaisujen joukkoon yli 500 hengen organisaatioissa. Ratkaisuja on vertailtu raportissa The Forrester Wave: Order Management Hubs, Q3 2010. Forresterin mukaan Leader-ryhmän toimijoilla on sekä vahva tuote että uskottava tuotestrategia. Päästäkseen vertailuun mukaan ratkaisujen tuli kyetä tukemaan määriteltyjä toimialoja, sisältää kattavat toiminnallisuudet liiketoimintaprosessin hallintaan, ja soveltua yli 500 hengen organisaatioiden järjestelmiksi.

Lue koko alkuperäinen lehdistötiedote täältä

Lisätietoa Microsoft Dynamics–ratkaisuista osoitteessa www.microsoft.fi/dynamics.

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics on integroitujen, joustavien liiketoimintaratkaisujen tuoteperhe, joka antaa työkalut hyvään päätöksentekoon yrityksissä. Microsoft Dynamics toimii kuten tutut Microsoft-ratkaisut ja valmis integraatio niihin mahdollistaa saumattoman yhteistoiminnan. Ratkaisut automatisoivat ja optimoivat taloushallinnon, asiakkuudenhallinnan ja toimitusketjun prosesseja ja vapauttavat käyttäjiensä aikaa olennaiseen.