News and Reviews

Get the latest news and reviews about Microsoft Dynamics solutions

Tools

Pääomaa irti prosesseista – Iskulle uusi toiminnanohjausjärjestelmä

Isku Teollisuus Oy vastaa huonekaluteollisuuden koviin kustannuspaineisiin uudella toiminnanohjausjärjestelmällä. IT-palveluyritys Logican toimittaman ratkaisun avulla vapautetaan pääomaa koko tilaus-toimitus-ketjusta.

Suomeen tuodaan paljon huonekaluja edullisemman kustannustason maista kuten Itä-Euroopasta ja Kiinasta. "Laadukkaille kotimaisille huonekaluille riittää kysyntää, jos kustannukset pysyvät kurissa. Uudella toiminnanohjausjärjestelmällä lyhennämme tuotteiden läpimenoaikoja ja vähennämme prosessiin sitoutunutta pääomaa. Uskomme ratkaisun parantavan asemaamme toimialamme ankarassa kilpailussa", talousjohtaja Pekka Kairtamo Iskusta toteaa.

"Vaikka kustannustehokas toiminta ei yksinään riitä suomalaisen teollisuuden kilpailueduksi, kaikki kannattaa silti tehdä kulujen karsimiseksi. Kun innovaatiot ja korkea laatu tekevät tuotteet houkutteleviksi ja tehokas toiminnanohjaus pitää hintatason kohtuullisena, kansainvälisellä pelikentällä pärjätään mainiosti", johtaja Henry Nieminen Logicasta sanoo.

Isku Teollisuus vastaa Isku-kalusteiden valmistuksesta sekä palvelee myös ulkopuolista puu- ja huonekaluteollisuutta. Microsoft Dynamics AX -ohjelmistoon perustuva ratkaisu kattaa yhtiön koko toiminnanohjauksen myynnistä toimituksiin. Järjestelmä otetaan käyttöön marraskuussa 2009. Aktiivikäyttäjiä tulee olemaan noin 160.

Lisätiedot:
* Logica, johtaja Henry Nieminen, puh. 040 827 9622
* Isku, talousjohtaja Pekka Kairtamo, puh. 044 3868 221

Logica on johtava IT- ja bisnespalveluja tuottava yritys, joka toimii 36 maassa. Maailmalla meitä on 39 000, Suomessa noin 2 800 henkilöä. Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa konsultointi, tietojärjestelmien integraatiot sekä IT- ja liiketoiminta prosessien ulkoistamispalvelut. Logica on lähellä asiakkaitaan ja tuottaa palveluita, jotka mahdollistavat muutosten läpiviennin, nopeamman kasvun ja riskien hallinnan. Toimialaosaamisemme, tekninen asiantuntemuksemme ja kansainvälinen palvelukykymme auttavat asiakkaitamme kehittämään heidän kilpailukykyään. Logica on listattu Lontoon ja Amsterdamin pörsseissä.

Isku Teollisuus Oy on kalusteiden ja puutuotteiden valmistaja, joka palvelee sekä Isku-konsernin omia yhtiöitä että ulkopuolista puu- ja huonekaluteollisuutta. Iskun liiketoimintayksikköjä ovat Isku Interior Oy, Isku Koti Oy, Isku Keittiöt Oy, Isku Teollisuus Oy ja Isku Invest Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2008 oli yli 200 miljoonaa euroa. Yhtiöiden palveluksessa on noin 1 600 henkilöä. Lisätietoja: www.iskuteollisuus.fi

Julkaistu: 25.5.2009