News and Reviews

Get the latest news and reviews about Microsoft Dynamics solutions

Tools

Maskun Kalustetalolle erikoistavarakaupan integroitu toimialaratkaisu

IT-palveluyritys Logica toimittaa Maskun Kalustetalo Oy:lle erikoistavarakaupan toimialaratkaisun, joka integroi toiminnanohjauksen, taloushallinnon ja myymäläjärjestelmät yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Maskun Kalustetalo Oy tukee kasvuaan ja kansainvälistymistään toimialaratkaisulla, joka koostuu Microsoft Dynamics AX -toiminnanohjausjärjestelmästä sekä Logican toimialakomponenteista. Kattava kokonaisuus sisältää hankintatoimen, logistiikan, myynnin, taloushallinnon, raportoinnin, kassajärjestelmän sekä EMV-sirukorttisovelluksen.

"Toiminnan- ja taloudenohjauksen järjestelmämme ovat olleet tähän asti toisistaan erillään. Yhtenäisellä ratkaisulla karsimme päällekkäistä työtä ja virhemahdollisuuksia, automatisoimme ja tehostamme prosessejamme sekä parannamme informaation ajantasaisuutta. Integroitu kokonaisjärjestelmä helpottaa liiketoimintamme ohjaamista, seurantaa ja päätöksentekoa, ja lisää koko toimitusketjun läpinäkyvyyttä ja hallittavuutta”, tietohallinto- ja logistiikkajohtaja Ilkka Kemppainen Maskun Kalustetalo Oy:stä sanoo.

”Logica panostaa voimakkaasti kaupan arvoketjussa toimivien yritysten liiketoiminnan kehittämiseen. Sovitamme kansainväliset ratkaisut ja omat toimialakomponenttimme asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Kehitys voidaan aloittaa sieltä, missä tarve on suurin, tai uudistaa kaikki yhdellä kertaa, kuten Maskun Kalustetalossa teemme”, johtaja Henry Nieminen Logicasta toteaa.

Maskun Kalustetalon tavoitteena on ottaa uudet työvälineet käyttöön vuoden 2009 aikana. Järjestelmällä tulee olemaan noin 250 yhtäaikaista käyttäjää.

Lisätiedot:
* Logica, johtaja Henry Nieminen, puh. 040 827 9622
* Maskun Kalustetalo, tietohallinto- ja logistiikkajohtaja Ilkka Kemppainen, puh. 0201 211 226

Logica on johtava IT- ja bisnespalveluja tuottava yritys, joka toimii 36 maassa. Maailmalla meitä on 39 000, Suomessa noin 2 800 henkilöä. Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa konsultointi, tietojärjestelmien integraatiot sekä IT- ja liiketoiminta prosessien ulkoistamispalvelut. Logica on lähellä asiakkaitaan ja tuottaa palveluita, jotka mahdollistavat muutosten läpiviennin, nopeamman kasvun ja riskien hallinnan. Toimialaosaamisemme, tekninen asiantuntemuksemme ja kansainvälinen palvelukykymme auttavat asiakkaitamme kehittämään heidän kilpailukykyään. Logica on listattu Lontoon ja Amsterdamin pörsseissä.

Maskun Kalustetalo Oy on koko kansan huonekaluketju, joka palvelee asiakkaitaan jo 55 myymälän voimin ympäri Suomea. Yhtiön liiketoiminta koostuu huonekalujen maahantuonnista ja myynnistä sekä liikekiinteistöjen rakennuttamisesta ja vuokraamisesta. Maskun Kalustetalon palveluksessa on noin 400 työntekijää. Kotimaan ohella yhtiö kasvattaa toimintaansa Ruotsissa ja Virossa. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli yli sata miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.masku.com


Julkaistu: 18.11.2008