Solutions by Product

View our complete line of adaptable solutions that work like and with familiar Microsoft software

Tools

Ratkaisuja liiketoiminnan ohjaamiseen

Microsoft Dynamics™ on integroitujen joustavien liiketoimintaratkaisujen tuoteperhe, jonka avulla yritys ja sen työntekijät voivat tehdä perusteltuja liiketoimintaan vaikuttavia päätöksiä. Microsoft Dynamics -liiketoimintaratkaisut toimivat samalla tavoin kuin muut Microsoftin tuotteet. Ratkaisut tukevat yrityksen menestystä automatisoimalla ja optimoimalla taloushallinnon, asiakkuuden- ja toimitusketjunhallinnan prosesseja.

Tutki ratkaisuja tuotteittain

Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX (aiemmin Microsoft Axapta) on täysin integroitu ja joustava toiminnanohjausjärjestelmä, joka soveltuu erinomaisesti hajautetuille organisaatioille ja esimerkiksi useissa eri maissa toimiville kansainvälisille yrityksille.

Lue lisää

Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV (aiemmin Microsoft Navision) on keskisuurille ja kasvaville yrityksille kehitetty helppokäyttöinen talouden- ja toiminnanohjauksen järjestelmä. Yli 65 000 yritystä yli 150 maassa luottaa Microsoft Dynamics NAV:iin päivittäisessä toiminnassaan.

Lue lisää

Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics CRM on helppokäyttöinen ja skaalautuva asiakkuudenhallinta- järjestelmä, jonka avulla yritykset voivat tehostaa myyntiä ja markkinointia ja parantaa asiakaspalveluaan sekä tehdä parempia päätöksiä.

Lue lisää

Microsoft xRM

Microsoftin xRM -sovelluskehitysalusta mahdollistaa sovellusten luomisen organisaation moninaisiin tarpeisiin. xRM:ssä x on muuttuja, jonka hallintaan alusta valjastetaan. Onko x teidän yrityksessänne rakennuskohteiden, henkilöstöresurssien, materiaalihankintojen, reklamaatioiden vai kaluston ja tilojen hallintaa? Vai tätä kaikkea ja paljon muuta? xRM käyttää samaa kehitysalustaa kuin Microsoft Dynamics CRM.

Lue lisää