Why Microsoft Dynamics

Learn about our familiar, adaptable line of business management solutions

Tools

Miksi valita Microsoft Dynamics -liiketoimintaratkaisu?

Microsoft Dynamics on tutunoloisten, joustavien toiminnanohjausratkaisujen (Enterprise Resource Planning, ERP) ja asiakkuudenhallinnan ratkaisujen (Customer Relationship Management, CRM) tuoteperhe. Ratkaisut kattavat lähes kaikki erilaiset liiketoiminnan tarpeet ja ne on suunniteltu auttamaan perusteltujen liiketoimintapäätösten tekemisessä. Microsoft Dynamics toimii samalla tavalla ja yhdessä tuttujen Microsoft-ohjelmistojen kanssa helpottaen täten ratkaisujen omaksumista ja käyttöönottoa ja vähentäen riskejä. Dynamics-ratkaisut automatisoivat ja harmonisoivat taloushallinnon, asiakkuuksien hallinnan ja toimitusketjun hallinnan prosesseja ja auttavat siten liiketoimintaasi menestymään.

Näiltä sivuilta löydät faktat siitä, kuinka Microsoft Dynamics -ratkaisut on suunniteltu käyttäjillesi tutunoloisiksi, toimivat helposti yhteen organisaatiossasi jo olevien ratkaisujen kanssa, mahdollistavat henkilökohtaisen ja tiimien tuottavuuden ja auttavat liiketoimintaasi menestymään.

Hyödyt

Asiakkailtamme vuosien mittaan kerätyn palautteen perusteella Microsoft Dynamics –ratkaisut on kehitetty loppukäyttäjille tutunomaisiksi, olemassaolevien järjestelmiesi kanssa yhteensopiviksi, mahdollistamaan henkilökohtaisen ja tiimien tuottavuuden ja tarjoamaan tietoa perusteltujen liiketoimintapäätösten tueksi.

Lue lisää hyödyistä tästä.

Uutisia ja raportteja

Liiketoimintaratkaisumme ovat edistäneet asiakkaidemme liiketoimintaa vuosien ajan. Lue täältä ajankohtaisia uutisia Microsoft Dynamics -ratkaisuista.

Lue uusimmat uutiset ja raportit.

Toiminnallisuudet

Lue minkälaisilla toiminnallisuuksilla Microsoftin toiminnanohjausratkaisut (ERP) ja asiakkuudenhallintaratkaisu (CRM) auttavat liiketoiminnan ja prosessien harmonisoinnissa ja asiakkaiden paremmassa palvelemisessa.

Lue lisää ERP- ja CRM-toiminnallisuuksista.

Asiakastarinoita

Lue ja näe kuinka suomalaiset asiakkaamme käyttävät Microsoft Dynamics –ratkaisujaan prosessiensa parantamiseen, toimintansa tehostamiseen ja asiakkaidensa hyväksi.

Lue lisää tai katso videoita asiakkaidemme menestystarinoista.