Informasjon for partnere

Microsoft Utdanningspartnere

Microsoft® Authorised Education Reseller-program (AER-programmet) gir forhandlere tillatelse til å selge Microsoft-produkter til spesialpriser til kvalifiserte brukere innen utdanningssektoren.

AER- sertifisering til partner

Microsoft har et obligatorisk program for alle som ønsker å selge akademiske lisenser gjennom ett av Microsoft sine lisensprogram. Ved å bli autorisert til å selge Microsoft Academic Edition-programvareprodukter til undervisningskunder, etablerer du deg som et firma med spesialkompetanse på å levere komplette løsninger og tjenester til disse kundene.
 
Gå rett til sertifieringssidene her

Hva er Microsoft AER?

Det er et obligatorisk program for alle som ønsker å selge akademiske lisenser gjennom ett av Microsoft sine lisensprogram. Ved å bli autorisert til å selge Microsoft Academic Edition-programvareprodukter til undervisningskunder, etablerer du deg som et firma med spesialkompetanse på å levere komplette løsninger og tjenester til disse kundene.
 

Hvordan blir man AER?

For å bli en AER behøver du bare å utføre 3 enkle trinn:

  • Fullføre og bestå følgende elektroniske testmoduler: Innføring i lisensiering, Prinsipper for lisensiering og Academic licensing

  • Fylle ut elekstronisk søknadsskjema

  • Godta beingelsene i Microsoft AER- avtale 

 

Når prøven er fullført og bestått, vil du motta et Microsoft AER-sertifiseringsnummer,  

Microsoft AER-vitnemål som kan skrives ut og som bekrefter din status og en AER-logo som du kan bruke for å promotere din autorisasjon.

Gå til hjemmesiden for sertifisering og mer informasjon og se også Microsofts partnerside.                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Microsoft Education Community

Våre partnere har nå en enestående mulighet til å følge med på hva Microsoft jobber med innen skolesegmentet. Her kan du registrere deg og din bedrift for å få tilgang til de siste nyhetene fra Microsoft Education Community. Registrer deg med din Live ID på: https://www.mseducommunity.com/public