Hvad vi ser i skyen

Vores syn på cloudplatformens forandrende kraft

Det er sjældent at teknologikonvertering i dag ikke omfatter cloudplatformen. Skyen er et teknologifremskridt, der kun sker én gang i løbet af en generation, og vores kunder bruger skyens kraft til at genopfinde deres virksomheder - enten ved at sætte fart på innovation, igangsætte nye virksomhedsscenarier eller fokusere på omkostningsbesparelser.

Vi tror, at det ikke længere er spørgsmålet om, men mere hvornår de fleste firmaer tager cloudteknologierne til sig. På et tidspunkt hvor alt er blevet mobilt, hvor social computing omdefinerer hvordan folk kommunikerer, og hvor datalagre eksploderer og fører til ny viden, er cloudplatformen den universelle løsning. Vores kunder bruger skyen til at understøtte samarbejde, ved at bruge det sociale til at sætte fart på innovation. De ser mod skyen, mens de udvikler og leverer apps, for at nå ud til nye kunder på nye måder. De stoler på skyen mens de lagrer, styrer og analyserer store mængder data, til at identificere muligheder, gå efter kunder mere effektivt eller optimere deres drift. Skyen er grundlaget for en genopfundet virksomhed.

Med Microsofts cloudløsninger kan du lægge værktøjer og data i hænderne på dine ledere, så de kan afdække ny viden, der fører til konkurrencemæssige fordele. Du kan hjælpe dine medarbejdere til at samarbejde og arbejde på farten, så inspiration kan blomstre op overalt. Du kan gøre det sociale til en fast del af virksomheden, så du kan være fuldt forbundet og engageret internt og nå kunder på nye måder eksternt. Med vores hybride offentlige og private cloudplatform, kan du optimere din it og levere fleksible, reaktionsdygtige tjenester til dine virksomhedsbrugere. Vi leverer menneskefokuserede cloudoplevelser ved hjælp af omfattende og professionelle cloudtjenester.

Menneskefokuseret og velkendt
Folk vil have fleksibilitet til at arbejde hvor som helst med teknologi, der er nem at bruge. I mange år har Microsoft været fokuseret på at hjælpe brugere til at arbejde så produktivt som muligt, uanset sted og enhed. Dette ændrer sig ikke med skyen. Vores cloudværktøjer er ensartede, velkendte og intuitive, og de bidrager til hurtigere at skære ned på omkostninger, og brugerne tager dem hurtigt til sig, hvilket igen forbedrer produktiviteten og virksomhedsresultaterne. For eksempel kan brugere logge på med deres Microsoft-konto på enhver pc der har Windows 8, og straks se deres egen baggrund, visningspræferencer og indstillinger. Med Office 365 får de adgang overalt til de velkendte Office-værktøjer samt professionelle mail-, konference, samarbejds-, og sociale virksomhedsfunktioner.

Omfattende, forbundet og fleksibel
Enkeltstående softwareløsninger giver ikke mening i virksomhedssammenhæng i dagens verden, eftersom ingen virksomhedstjeneste fungerer for sig selv. For eksempel kan en mobil app blive forbundet med dine finans- og samarbejdsløsninger, hvilket gør det muligt for brugere at handle via mail- eller chatværktøjer direkte fra app'en. En omfattende cloud giver dig mulighed for at forbinde virksomhedstjenester og brugeroplevelser på en smidig måde. Microsoft tilbyder det mest forbundne og den mest omfattende samling af cloudtjenester, med en suveræn bredde og dybde af funktioner fra platform over produktivitetsapps til virksomhedsløsninger. Vores integrerede portefølje af cloudtjenester fungerer på tværs af devices og understøttes af en af verdens største udviklings- og partnerøkosystemer. Vores platform er en sand hybrid cloudløsning, så du kan anvende skyen på den måde, der bedst passer til dine virksomhedsbehov og -plan. Og for både virksomhedsbrugere og it er vores omfattende cloud ensbetydende med én enkelt oplevelse: enkelt logo og et enkelt integreret administrationsoverblik.

Professionel
Tillid er et vigtigt emne, for virksomheder der bruger cloudtjenester. Er dine data og tjenester tilgængelige, når du har brug for dem? Forbliver din fortrolige information fortrolig? Microsoft har erfaringen, den globale tilstedeværelse, sikkerheden og pålideligheden, som alle virksomheder bør kræve af cloudtjenester. Førende regeringer, finanstjenesteorganisationer og andre organisationer, som arbejder med følsom information eller leverer vigtige tjenester stoler på Microsofts cloudtjenester. Ingen anden cloudleverandør kan matche Microsofts erfaring med at drive og opbygge tjenester. Vi tilbyder det højeste niveau af påvist sikkerhed, beskyttelse af private oplysninger og pålidelighed. Vi udformer og ansøger om certificering af de strengeste globale og regionale sikkerheds-, databeskyttelses-, adgangs- og miljøstandarder. Vores cloudinfrastruktur og topmoderne datacentre omfatter et af verdens største netværk globalt med georeplikeret kundedata.

Menneskefokuseret
Åbn op for valg af enhed og adgang overalt.
Omfattende
Forbliv produktiv på farten med velkendte forbundne værktøjer.
Professionel
Forøg virksomhedens smidighed med mobile LOB-apps.

Idet du genopfinder din virksomhed, ved at benytte de muligheder som mobile, sociale og big data giver, vil du næsten uundgåeligt kigge mod skyen: Det er tråden, der binder disse tendenser sammen. Når du tager skyen til dig, behøver du ikke længere at gå på kompromis eller sætte dine forventninger ned, med løsninger der ikke forbinder eller drager fordel af dine nuværende investeringer. "Skyen" er ikke kun én ting: den kan være offentlig, privat eller hybrid. Med en fleksibel cloudplatform, der giver dig alle disse muligheder og lader dig drage fordel af skyen i dit tempo, kan du høste fordelene uden bekymring.

Vurdér Microsofts cloudtilbud i dag: