Microsoft udvider salgskanalen for Surface og styrker dermed salget til erhvervskunder

Som del af den overordnede devices-strategi udvider Microsoft i dag salgskanalen for Surface RT og Surface Pro, som nu bliver yderligt tilgængelige for det kommercielle forretningssegment. Udvidelsen af kanalen i Danmark er et led i en større udvidelse af udvalgte markeder i Europa og i Canada.
Udvidelsen af salgskanalen for Surface sker i samarbejde med udvalgte distributører, som kan distribuere til udvalgte, autoriserede forhandlere. I norden, herunder i Danmark, har Microsoft indgået aftale med Also Actebis og Tech Data omkring distributionen, og de autoriserede forhandlere er Atea og Dustin.
”Kommercielle kunder har siden februar haft mulighed for at købe Surface direkte fra os – men de har også ytret ønske om at kunne købe Surface via deres hardwarepartnere. Den udvidelse af kanalen, som vi annoncerer i dag, repræsenterer næste fase, der skal imødekomme denne efterspørgsel”, siger Martin Thorning Hansen, Divisionschef for Windows i Microsoft Danmark.
Ud over Microsofts udvidede produktgaranti kan autoriserede forhandlere tilbyde erhvervskunder en række udvidede services, on-site support, databeskyttelse m.v.
“Sammen med vores nye partnere tager vi dermed et vigtigt skridt i realiseringen af vores devices og services-strategi. Det betyder helt konkret, at flere private og offentlige organisationer får adgang til vores tablets og de cloud-services, som binder dem sammen. Vi ser frem til et tæt samarbejde med vores partnere og glæder os over, at vi i fællesskab kan skabe værdi for et bredere forretningssegment”.
Om Microsoft
Amalgamation between SharePoint and Lotus Notes
Microsoft (Nasdaq "MSFT"), der blev grundlagt i 1975, er ledende inden for software, serviceydelser og løsninger, som gør det muligt for brugerne og virksomhederne at udnytte deres fulde potentiale.