Deltag i Microsofts Virtual CIO Summit den 24. april 2012

Det vil glæde mig at se dig den 24. april 2012 kl. 8.30 (PST), hvor jeg er vært ved den anden årlige US CIO Summit Virtual Event. Dette eksklusive arrangement sendes live fra MS-studierne i Redmond, WA, og har sessioner med præsentationer og interviews med førende Microsoft-løsningseksperter, som kan hjælpe dig med at håndtere dine aktuelle it-udfordringer.
Tilmeld dig i dag med følgende RSVP-kode: VIRTUAL
US CIO Summit Virtual-arrangementet fokuserer på den strategiske it-leders rolle som forretningsleder, innovator og skaber af nye indtægtsstrømme til virksomheden. Dette specielle arrangement viser det bedste fra vores CIO Summit med indslag, som kun indgår i den virtuelle udsendelse.
I løbet af den fire timer lange udsendelse får du mere at vide om løsninger, som hjælper dig med dine forretningsmæssige udfordringer, herunder:
  • BI til virksomheden
  • Produktivitet på kontoret
  • Den private sky og infrastruktur
  • Windows og enhedstransformation
  • CRM og ERP til virksomheden
Du kan også hente materiale fra relaterede sessioner, dele ideer og stille spørgsmål til Microsofts eksperter og ledere via chatrum og ofte stillede spørgsmål live.
Jeg ved, at din tid er kostbar, men jeg håber, at du kan finde tid til at deltage enten fra kontoret eller derhjemme. Du bestemmer selv, om du vil overvære hele udsendelsen eller blot udvælge de sessioner, der interesserer dig mest. På forhånd tak for din tid og dit store bidrag. Jeg ser frem til at dele dette spændende virtuelle arrangement med dig.
Tilmeld dig i dag med følgende RSVP-kode: VIRTUAL

Med venlig hilsen

Jordan Chrysafidis

Vice President, US SMS&P

Microsoft Corporation