At arbejde i en mobil verden

Vores arbejdsliv, som vi kender det, har ændret sig. Kan du huske, dengang vi talte om "at tage på arbejde", som om det var et fysisk sted? Nu om dage kan vi arbejde når som helst hvor som helst. I min arbejde er jeg altid på farten, hvad enten jeg er på vej fra en bygning til en anden på vores område i Redmond eller jeg besøger kunder eller partnere ude i verden. Jeg er meget sjældent på mit kontor, og jeg har faktisk ikke længere hverken et skrivebord, en computerskærm eller et tastatur. Jeg har et langt mødebord til personlige møder, en stor skærm på væggen og udstyr til at afholde Microsoft RoundTable-videokonferencer , så jeg kan holde eller deltage i virtuelle møder med deltagere fra hele verden ved hjælp af vores Lync-teknologi. Lync og Skype har ændret den måde, hvorpå jeg opretter forbindelse til andre i mit arbejdsliv og mit privatliv. Jeg er ikke længere nødt til at rejse ud i verden for at mødes med mine globale teams, og når jeg er ude at rejse kan jeg være i kontakt med familien via Skype. Det er alfa og omega for mig, at jeg kan bevæge mig fra sted til sted og fra enhed til enhed uden problemer - uanset om jeg bruger min Windows 8 slate til møder eller min Windows-telefon på rejsen. Jeg har brug for den samme ensartede brugeroplevelser og adgang til information, uanset hvor jeg er.

I år har jeg sat mig det personlige mål, at jeg vil være "papirløs" og helt og holdent tage den digitale livsstil til mig. At blive papirløs handler ikke kun om at gøre det rigtige for miljøet. Det handler også om at blive mere effektiv og produktiv. Jeg har gjort store fremskridt, og mine teams ved nu, at de ikke skal medbringe udskrifter til møderne - vi henter indholdet til vores enheder eller deler via Lync. Jeg har også fået mit administrative supportteam til at bruge OneNote og SkyDrive til at opslå alle de materialer, jeg skal læse på forhånd, i stedet for at skrive dem ud eller sende dem til mig på mail. Jeg har adgang til alt det, hvad jeg har brug for fra alle enheder, fordi det hele ligger i skyen - og det er alt sammen sikkert. Mine informationer og dokumenter er tilgængelige, hvor og når jeg har brug for det, og jeg kan nemt og hurtigt dele alt med mit team. Jeg tager noter ved hjælp af OneNote, og udsender resumeer og handlinger inden for ganske få minutter efter mødet. Jeg skal herved opfordre dig til at læse vores sidste nye hvidbog Digitizing the Executive Suite (Digitalisering af administrationspakken) for at se, hvordan du kan ændre den måde, du "går på arbejde" på.

For nylig sad jeg i lufthavnen for at tage til The Latin American CIO Forum i Miami. Her kunne jeg afslutte en Lync-samtale med en vigtig partner via min Windows-telefon, mens jeg ventede på at boarde. Om bord i flyet tilsluttede jeg min Windows 8 slate til flyets WiFi og talte med partnerens kundeteam for at diskutere handlingspunkterne fra mødet. Jeg kunne fortsætte med at lave andre opgaver under flyvningen, f.eks. gennemgå salgstallene for kvartalet og sende mine kommentarer tilbage til økonomiteamet. Jeg åbnede og redigerede dokumenter i vores SkyDrive Pro-mappe, og sendte en mail til teamet om, at min feedback nu var tilgængelig. Hos Microsoft har vi taget DirectAccess-teknologien til os, så jeg har adgang til ressourcer på virksomhedens netværk alle vegne. Min oplevelse af at være tilsluttet flyets WiFi var den samme, som hvis jeg havde siddet på mit kontor, da jeg havde adgang til de samme virksomhedsressourcer. Den nylige lancering af Windows 8 gør kun det aktuelle udvalg af mobilitetsfunktioner og -funktionalitet endnu bedre. Jeg har brugt Windows 8 i nogle måneder nu, og jeg elsker de levende tiles og den ensartede, gnidningsfri oplevelse på alle mine enheder. Jeg har flere valgmuligheder. Jeg er ikke nødt til at ofre formfaktor for at få adgang til data eller funktionalitet. De informationer, jeg har brug for i mit daglige arbejde, er fortrolige data, der er vigtige for forretningen. Men jeg har alligevel adgang til dem fra alle enheder i et sikkert og kontrolleret miljø. En Windows 8 slate med bit locker kan logge på et virksomhedsdomæne ligesom en PC.

  • En finansiel servicevirksomhed i Tyrkiet ønskede at blive mobile for at nedsætte svartider og øge kunders og medarbejderes tilfredshed. De havde brug for en rentabel og brugervenlig løsning, der kunne indpasses i virksomheden nuværende IT-infrastruktur og som ville understøtte virksomhedens "Medtag din egen enhed"-strategi. Ved at aktivere Microsoft ActiveSync til Microsoft Exchange-infrastrukturen og udvide Exchange til mobiltelefoner kunne virksomheden reducere omkostningerne og øge medarbejdertilfredsheden. Medarbejderne fik mulighed for at åbne mails, kalendere, kontaktpersoner og information i realtid for at sætte skub i og forbedre den daglige kommunikation og de daglige beslutninger om driften - hvilket i væsentligt omfang har forbedret virksomhedens produktivitet.
  • For at gøre det muligt for medarbejdere, der er afhængig af deres mobile enheder, at forblive produktive, når de ikke er på kontoret, og sikre dem sikker adgang til data og dokumenter alle vegne, har en informationstjenestevirksomhed i USA skabt en mobil version et en missionskritisk skrivebordsapplikation, der giver indholdsaktiverede arbejdsprocesløsninger. Virksomheden afbalancerede infrastruktureffektivitet, så brugerne af app'en ikke skal investere i ny hardware, samtidig med at der er adgangskontrol og krypteringsfunktionalitet. De valgte Windows Azure til den nye applikation pga. programmets mulighed for skalerbarhed efter behov og omkostningseffektivitet. Det gav også et sæt velkendte værktøjer til styring af udviklingslivscyklus, og får applikationen ud på markedet hurtigere.

Du kan også ændre den måde, du går på arbejde på! Tal med dit kundeteam om at opgradere til Windows 8 og se, hvordan det kan hjælpe din virksomhed med at nå sine mål. Prøv vores nye Office med SkyDrive Pro og se, hvordan du kan komme i gang med at drive forretning når som helst og hvor som helst. Og del som altid dine oplevelser med mig, eller fortæl mig, hvordan jeg kan hjælpe.