Nytænkning via mobilitet og Bring Your Own Device

Den næste bølge af virksomhedsmobilitet kommer til at handle om en mobiloplevelse uden gnidninger eller problemer for brugerne. Mobilitet handler ikke længere om at have en enkelt mobilenhed. I dag drejer mobilitet sig om, at alle brugere kan samle enhver enhed op, bruge den til det, de er i gang med, og få øjeblikkelig adgang til alle de indstillinger, data og applikationer, som følger med brugeren og flyder frit mellem enhederne.

Læs mere

Få frit enhedsvalg og adgang overalt uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Du kan give dine virksomhedsbrugere adgang til deres oplysninger fra stort set enhver placering, når som helst, idet du fortsat beskytter dine virksomhedsoplysninger. Du kan endda understøtte kompatible enheder, når de er personligt ejet i stedet for at være leveret af en virksomhed, så brugerne får maksimal fleksibilitet.

Læs mere

Forbliv produktiv på farten med velkendte, sammenhængende oplevelser.

Det er afgørende at minimere indlæringskurven for dine medarbejdere, hvis de skal blive mere mobile. Vi sætter en ære i at levere klassens bedste produktivitetsoplevelse via sociale og virksomhedsrelaterede apps, der fungerer på de enheder, som folk ønsker at arbejde på.

Læs mere

Få specialiserede arbejdsgange til livet i marken med mobile LOB-apps (Line Of Business)....

....Ved at bruge LOB-løsninger, der allerede understøtter en mobiloplevelse (såsom Microsoft Dynamics CRM). Ud over at drage fordel af en infrastruktur til mobilitet kan dine udviklere skrive én løsning, der leverer den bedste oplevelse på tværs af pc, tablet og smartphone. Dette bliver endnu nemmere, når du kan bruge velkendte værktøjer, sprog og back-end-infrastrukturer, som du allerede har installeret.

Læs mere

Giv brugerne noget spændende og stimulerende med en engagerende, sammenhængende mobiloplevelse.

Henryk kunderne med indholdsrige, engagerende mobiloplevelser ved at anvende oplysninger om brugernes kontekst (såsom deres placering) og integrere deres andre apps og data (såsom deres kontakter og medlemskaber af sociale netværk).

Læs mere

Få glæde af et voksende og globalt mobilfællesskab, som altid er på.

Cloud kan hjælpe dig med at håndtere udfordringerne i at levere indhold til brugerne rundt omkring i verden på en række forskellige enheder – der skaleres i forhold til efterspørgsel, medieindhold administreres og distribueres, udviklingen strømlines, og du kan holde fokus på at levere den optimale brugeroplevelse.

Læs mere
NEXT:
Vis mere

Nye perspektiver for virksomheden

Nutidens omsiggribende brug af teknologi, der altid er online, har ændret kundernes forventninger dramatisk, og det skaber nye muligheder for virksomhederne for at konkurrere på nye måder. Langt de fleste større virksomheder er i gang med at blive digitale virksomheder. Microsoft kan hjælpe din virksomhed med at blive mere fleksibel og kundeorienteret.