Microsoft opdaterer virksomhedens sociale struktur og fremhæver fremdriften på årsdagen for købet af Yammer

I dag er det et år siden, at Microsoft Corp. offentliggjorde købet af Yammer, den førende leverandør af sociale virksomhedsnetværk. Siden købet er Microsofts fremdrift som social virksomhed accelereret på alle områder, herunder nye brugere, betalte kunder, brugerengagement, innovation og miljøet omkring de partnere, som sælger og tilslutter sig Yammer-platformen.
Væksten i løbet af de 12 måneder omfatter især følgende:
  • Antallet af registrerede brugere er vokset med mere end 55 % til næsten 8 millioner.
  • Betalingsnetværk er øget med mere end 200 % i forhold til sidste år.
  • Brugeraktiviteten for Yammer (dvs. meddelelser, grupper og filer) er ca. fordoblet i forhold til sidste år.
“Den fortsatte vækst for Yammer viser, at Enterprise Social repræsenterer en vigtig tendens for, hvordan mennesker ønsker at dele, lære og have kontakt på jobbet, svarende til, hvordan de interagerer i deres privatliv," sagde David Sacks, medgrundlægger af Yammer og Senior Vice President hos Microsoft Office Division. “I løbet af det seneste år har Yammer givet nye muligheder for at udnytte fordelene ved Enterprise Social i kraft af Microsofts globale salgsorganisations og produkters bånd til centrale programmer til kommunikation, samarbejde og skyproduktivitet som f.eks. Microsoft Office 365 og Microsoft Dynamics CRM. Vi kan ikke se en ende på mulighederne i Enterprise Social som hjørnesten i fremtidens arbejdsliv."
Flere oplysninger om Sacks perspektiv på det seneste års succeser finder du i hans artikel i dag på den officielle Microsoft- blog.
Kunder og partnere sætter deres penge på Yammer
Yammer Infographic
25. juni 2013

Billede: Web | Udskriv

Efterhånden som flere organisationer får fordelene ved Enterprise Social-løsninger, kan kunder som Manhattan Associates se mærkbare resultater i form af bedre samarbejde og kommunikation på tværs af funktioner, forbedrede kunderesponstider og øget forretningsmæssig fleksibilitet. Andre kunder som Electronic Arts, som netop er begyndt at bruge Yammer, er begejstrede for muligheden for at styrke det tværfunktionelle samarbejde og en åben kommunikation i deres organisationer.
“Enterprise Social har transformeret vores arbejdsmetoder, nedbrudt organisatoriske barrierer, gjort os mere åbne og bedre til at samarbejde og har styrket vores evne til at reagere på vores kunders behov,” sagde Dawn Gartin, Collaboration Manager, Manhattan Associates Inc. “Som både Microsoft SharePoint- og Yammer-kunde er vi begejstrede for Microsofts vision og hvordan produkterne bliver samlet til en ensartet social løsning, hvilket er afgørende for, at vi får arbejdet fra hånden.”
Partnere investerer fortsat i Yammer og tilslutter tredjepartsprogrammer til Yammer, som tilføjer interne forretningsmæssige funktioner og øger organisationernes rentabilitet ved hjælp af Yammer. Antallet af partnere i Yammers App Directory er næsten fordoblet siden programmets lancering i oktober 2012, og antallet af udviklere, som bygger på Yammer, er øget med mere end 70 %.
Yammer præsenterede i dag integrationen med onlinepåvirkningsværktøjet Klout, hvor Yammer-brugere kan udgive deres offentlige Klout-resultater og -ekspertise direkte på deres Yammer-profiler. Yammer-administratorer kan derudover vælge at aktivere en mere omfattende integration med Klout for at opnå interne, Yammer-specifikke Klout-resultater for medarbejdere ud fra deres aktivitet i en virksomheds Yammer-netværk.
Du kan få flere oplysninger om væksten af Yammers partnerøkosystem i dagens Yammer-blogindlæg.
Styrkelse af Enterprise Social-strukturen
I løbet af det seneste år har Yammer løbende foretaget markante produktopdateringer, herunder funktioner til oversættelse af meddelelser, forbedret filsammenkøring, platformopdateringer som f.eks. integrerbare feeds og "Synes om"- og "Følg"-knapper og fortsat udvikling af forskellige mobile platforme.
Yammer fortsætter også med at realisere sin skitserede strategi for at skabe et socialt lag på tværs af Microsoft Office og tredjepartsprogrammer. Microsoft mener, at Enterprise Social skal være et af de programmer, som bruges hver eneste dag, for at det kan blive standard på arbejdspladsen. For at opfylde visionen og tidligere fremlagte planer giver Microsoft mulighed for samkøring med Office 365 med disse nyudgivne funktioner:
  • Yammers nyhedsfeed til SharePoint Online og Office 365. Yammer fungerer nu endnu mere direkte og gnidningsfrit sammen med Office 365 og SharePoint Online, så kunderne kan erstatte SharePoint-nyhedsfeedet med Yammer.
  • Nyt Yammer-program i Office Store. I slutningen af juni kan Yammer fås i Office Store. Programmet vil gøre det lettere for kunderne at integrere Yammer-gruppefeeds på SharePoint-websteder og dermed skabe en forbindelse mellem grupper og websteder for at levere det bedste fra både Yammer og SharePoint.
I de kommende måneder vil Microsoft udgive en række opdateringer til Yammer, SharePoint og Office 365 for at udvide forbindelserne mellem tjenesterne og muliggøre et mere omfattende samarbejde. Selv om Microsoft allerede har annonceret forbedrede brugeroplevelser og fælles logon, omfatter de nye planlagte funktioner forbedringer i søgnings- og mail-funktionerne:
  • Forbedret samkøring af mail. Nye funktioner gør det lettere for brugerne at følge og deltage i samtaler på tværs af Yammer og mail-programmet.
  • Udvidet Yammer-chat og ekstern kommunikation. De udvidede funktioner gør det lettere at dække hverdagens kommunikationsbehov som f.eks. gnidningsfri ekstern kommunikation og styrkede funktioner til chat i realtid.
  • Integration af SharePoint-søgning. Integreret søgning gør det lettere og hurtigere at finde oplysninger på tværs af Yammer og SharePoint.
Microsoft vil benytte sin høje udviklingshastighed til at sikre løbende forbedringer og skabe sammenhængende oplevelser på tværs af Office 365, som kombinerer programmer til sociale netværk, samarbejde, mail, chat, tale, video og forretningsmæssige funktioner på innovative måder. Flere oplysninger om integrationsplanen for Office 365 og Yammer findes i et blogindlæg i dag fra Jared Spataro.
Om Yammer
Yammer (www.yammer.com) er det bedste Enterprise Social-netværk i klassen, som anvendes af mere end 200.000 organisationer i hele verden – herunder ca. 85 % af Fortune 500 – for at opdyrke teamsamarbejde, styrke medarbejdere, øge virksomheders fleksibilitet og fremme organisatorisk præcision. Yammers Freemium-virksomhedsmodel viser kunderne værdien af Yammer, før de opgraderer til det førsteklasses tilbud. Yammer blev grundlagt i 2008 og er nu del af Microsoft Office Division.
Om Microsoft
Microsoft (Nasdaq “MSFT”) blev grundlagt i 1975 og er verdens førende producent af software, tjenester og løsninger, som hjælper mennesker og virksomheder til at realisere deres fulde potentiale.
Bemærkning til redaktører: Du kan få flere oplysninger, nyheder og perspektiver fra Microsoft ved at besøge Microsoft-nyhedscenter på http://www.microsoft.com/news. Weblinks, telefonnumre og titler var korrekte på udgivelsestidspunktet, men kan være ændrede. Journalister og analytikere kan få yderligere hjælp ved at kontakte Microsofts Rapid Response Team eller andre relevante kontaktpersoner, som er anført på http://www.microsoft.com/news/contactpr.mspx