Gentænkning med Social

En ny kultur og et nyt udvalg af sociale funktioner er på vej til både forbrugere og virksomheder. Kunderne samarbejder, deler oplysninger og påvirker beslutningsprocessen. Og medarbejderne ønsker at kunne finde og tale med hinanden samt skabe ny værdi på tværs af traditionelle hierarkier og barrierer. Når sociale oplysninger bliver integreret i dine værktøjer og processer, opstår der en fuldt tilsluttet og engageret virksomhed.

Læs mere

Skab et dybere og mere effektivt engagement ud af huset.

Saml de sociale funktioner på tværs af programmer til netværk, samarbejde, mail, samlede kommunikationsløsninger og virksomhedsdrift, og få nye muligheder for kontakt med kunderne.

Læs mere

Skab en omfattende, integreret pakke med sociale værktøjer inde i huset.

Skab kontakt til kunder og partnere på sociale netværk for forbrugere og virksomheder ved at give dem mulighed for at bygge bro mellem deres forretningsliv og deres privatliv og skabe nye metoder til arbejde og samarbejde.

Læs mere

Beskyt og administrer Social på en enkelt, sammenhængende platform.

Social skal være en del af en sammenhængende platform, som it-afdelingen kan stole på, hvad angår administration og sikkerhed. Virksomhedsledere får også værdi ud af en sammenhængende platform, fordi det betyder, at brugerne får én samlet identitet og tilstedeværelse på tværs af individuelle værktøjer. Og lederne kan sammenkæde social analyse med andre virksomhedsdata og opnå vigtig viden.

Læs mere
NEXT:

Nye perspektiver for virksomheden

Nutidens omsiggribende brug af teknologi, der altid er online, har ændret kundernes forventninger dramatisk, og det skaber nye muligheder for virksomhederne for at konkurrere på nye måder. Langt de fleste større virksomheder er i gang med at blive digitale virksomheder. Microsoft kan hjælpe din virksomhed med at blive mere fleksibel og kundeorienteret.