plenum

Boost din viden og få ny inspiration

Microsoft seminarer afholdes af Microsoft og/eller af Microsofts certificerede løsningspartnere. Det er ambitionen at hjælpe vores kunder til at holde sig opdateret indenfor Microsofts teknologi og partnernes løsninger. Vi vil løbende opdatere denne side med nye seminarer og konferencer, hvor vi vil dele nyheder og gode løsninger. Læs mere om vores aktuelle og kommende seminarer i nedenstående kalender, hvor udvalgte oplægsholder vil give dig ny viden, inspiration og perspektiver på et højt fagligt niveau.

Enterprise Social and Communications

Agil som en lille organisation - styrke som global virksomhed!

Hvordan sikres effektiv kommunikation, samarbejde og deling af viden i en organisation hvor kolleger og samarbejdspartnere både sidder i kontoret ved siden af, og mange tidszoner væk på den anden side af jorden? Er det muligt at bevare den lille organisations medarbejderengagement og informationsdeling og samtidig udnytte de fordele, der ligger i at være en større virksomhed? Og kan de sociale værktøjer vi hører så meget om et fundament for produktivitet og vækst?

2013-09-17 kl. 8.30-12.30
Hellerup
Lync, Yammer, CRM
Se agenda & tilmeld event

Det Moderne Datacenter

- En hybrid tilgang til IT infrastruktur, hør om Karnov Groups løsning

Virksomheders høje produktivitet og konkurrenceevne reflekteres mere end nogensinde ind i virksomhedens IT kerne installation. Alle dele af organisationen er blevet bevidste om hvordan IT kan understøtte deres forretning. Det stiller krav til installationens kapacitet og fleksibilitet.

2013-09-19 kl. 9-13
Hellerup
Karnov Group, System Center, Windows Datacenter
Se agenda & tilmeld event
Event kalender

The first rule of any technology used in a business is that automation applied to an efficient operation will magnify the efficiency. The second is that automation applied to an inefficient operation will magnify the inefficiency.
Bill Gates

Andre interessante arrangementer fra Microsoft

campus days

Campus Days 2013

Årets førende tekniske Microsoft konference for It-professionelle og udviklere er på vej med hastige skridt for femte år i træk.

Læs mere

Har du spørgsmål eller kommentarer?

Kontakt os

Har du spørgsmål til de enkelte arrangementer, er du velkommen til at kontakte enten den pågældende Microsoft partner, eller Marketing manager Signe Toftegaard Møller

signem@microsoft.com +45 20 74 85 43