Styrk det Office, du stoler på

Dit komplette Office i skyen

Office 365 muliggør produktivitet efter behov via mobile, samarbejdende og effektive arbejdsmetoder. Dine medarbejdere får velkendte, intuitive og professionelle værktøjer, som fungerer overalt - både på pc, Mac og mobile enheder. Med de skybaserede Office 365-tjenester sparer du tid på it-administration, mens dine medarbejdere hurtigt opnår dine virksomhedsmål.

Mobilitet er den nye norm
Mobilitet er den nye norm

Mobilitet omdefinerer vores tilgang til balancen mellem liv og arbejde. Det nye arbejdsmiljø kan være ethvert miljø. Den store fremgang inden for BYOD-initiativer er et svar på voksende forventninger til en mere gnidningsfri arbejdsoplevelse. Medarbejdere ønsker teknologi, som tilpasser sig deres behov for altid tilgængelige data på alle vores enheder, uanset hvor de er.

Microsoft Office 365 leverer den næste bølge af virksomhedsmobilitet: En gnidningsfri oplevelse for medarbejdere, baseret på grundlæggende adgang til programmer, indstillinger og data, som synkroniseres fra enhed til enhed. Office 365 frigør og udstyrer dine medarbejdere, hvilket giver dem friheden til at kommunikere og samarbejde stort set overalt. Dette skaber innovation i produktudviklingen, forbedre kundeservice, opbygger en forretningsmæssig fordel og opnår dine virksomhedsmål.

Læs mere
Arbejde på den sociale måde

     Arbejde på den sociale måde

I dag giver teknologien folk værktøjerne til at generere ideer og omdanne dem til virkelighed med hidtil uhørt hastighed. Flere og flere innovative ideer finder vej ind på markedspladsen som nye produkter og services, og kunderne tager dem hurtigt i brug. I virksomhedsverdenen kaldes dette it-consumerization. Dette skyldes en næsten perfekt tilgængelighed af oplysninger gennem nettet og smarte enheder samt folks villighed til at tage i mod og anvende nye ideer. Office 365 kan levere sociale funktioner, der kan hjælpe dig med at transformere din virksomhed ved at udnytte mulighederne i en omfattende pakke af sociale værktøjer.

Se videoen
En eksplosion af data

     En eksplosion af data

Analytikere anslår, at den samlede mængde digitale oplysninger i verden tidobles hvert femte år. Mange virksomheder tænker over, hvordan de kan udnytte denne eksplosion af data uden at blive overvældet af den. Med Office 365 kan du effektivt samle, integrere og levere store mængder strukturerede og ustrukturerede data fra interne og eksterne kilder og tjenester, herunder sociale mediewebsteder. Når din virksomheds oplysninger er unde kontrol, kan dine medarbejdere bruge Office 365 til at udforske, visualisere og dele handlingsrettede oplysninger, som kan føre til bedre beslutningstagen.

Læs mere
Administration af overensstemmelse
"Virksomheder, som ikke kan producere rettidige oplysninger, risikerer enorme bøder."

Kilde: "E-discovery bliver vigtigere og vigtigere."

Network World,

Michael Osterman

I dag sender folk i hele verden mere end 60 milliarder e-mails om dagen. Ifølge en IDC-undersøgelse vil der komme 50 gange flere data i det næste årti. Mængden af indhold og elektroniske oplysninger vokser eksponentielt, og organisationer ligger under et stort, voksende pres omkring overholdelse af eksterne og interne regulativer. Overholdelsesløsningerne i Microsoft Office 365 kan hjælpe med at lette dette pres gennem robuste værktøjer til dokumenationsflow og synlighed samt en meget sikker og pålidelig infrastruktur.

Læs mere
Sikkerhed uden kompromisser

     Sikkerhed uden kompromisser

Hold op med at bruge tid og penge på at administrere tjenester, og giv dine folk friheden til at tænke strategisk. Med Office 365 bliver det lettere at beskytte din virksomheds data og sikre, at din virksomheds løsninger er kompatible med databeskyttelsesværktøjer i virksomhedsklassen, indbygget malwarebeskyttelse og integreret sikring af funktionernes kompatibilitet.

"Den robuste sikkerhed og pålidelighed, som Microsoft leverede med Office 365, var essentiel. Vi kunne ikke have accepteret en hosted løsning uden at kontrollere at statens data ville blive opbevaret sikkert. Microsoft bygger sikkerhed ind i deres service fra starten i stedet for at tilføje den senere, og de opretholder sikkerheden i hele levetiden, hvilket giver vores IT-personale mulighed for at fokusere på andre sikkerhedshensyn, som er vores ansvar som en virksomhed, der kører i døgndrift-" - Tarek Tomes, Assistant Commissioner (OET), staten Minnesota

Læs mere

More Resources

 • Grow your business with Office 365 Enterprise E1

  Try Now
 • Your Office instantly with Office 365 ProPlus

  Buy Now
 • Office 365 customer stories

  Learn More

Products

Customer Stories

Tulane University
1.28.2013

Tulane University

Tulane University Gains HIPAA-Compliant, Disaster-Tolerant Email InfrastructureRead More
A.P. Eagers
11.6.2012

A.P. Eagers

Auto Retailer Adopts Office 365 over Google, Boosts Email Availability, ReliabilityRead More
UrbaCon General Contracting
8.29.2012

UrbaCon General Contracting

Construction Company Replaces Google with Microsoft Office 365, Boosts ProductivityRead More
More