Windows 8.1 Enterprise: Oplevelser, som folk elsker. Professionelle løsninger.

Windows 8.1 Enterprise er klar til virksomheder

Windows 8.1 Enterprise samler alt, hvad du foretager dig, lige fra nye mobile apps til virksomheden til produktivitetsarbejde i Office, søgning og browsing og adgang til alle dine data overalt. Din Windows-oplevelse fungerer på alle dine enheder. Det gælder alt fra den bedste virksomhedstablet eller en slank og let notebook til din kraftfulde arbejdsstation eller alt i en-pc, uanset om du er hjemme, på eller i nærheden af kontoret eller arbejder på farten. Windows klarer alt det essentielle. Nu får du mulighed for at administrere personlige enheder i din organisation, udnytte dine investeringer i virksomhedsinfrastrukturen og forbedre sikkerheden i dit miljø.

Hvis du i øjeblikket kører Windows 8 Enterprise og gerne vil skifte til Windows 8.1 Enterprise: Download Windows 8.1 Enterprise-materialet fra Volume Licensing Service Center (VLSC). Bemærk, at Windows 8.1 Enterprise ikke kan opdateres fra Windows Store. Det kan kun opdateres med materiale, som hentes fra VLSC. Få mere at vide om tilgængeligheden af Windows 8.1.

Hvis du i øjeblikket kører Windows 8.1 Enterprise Preview og gerne vil skifte til Windows 8.1 Enterprise: Download materialet fra Volume Licensing Service Center (VLSC), og udfør en opgradering på stedet. Bemærk, at denne opdateringsproces kun vil overføre dataene på tjenesten. Alle programmer (fra Windows Store eller skrivebordsprogrammer) skal installeres igen som led i denne proces. Få mere at vide om tilgængeligheden af Windows 8.1.

De bedste tablets og pc'er
De bedste tablets og pc'er

Windows 8.1 Enterprise giver en forbedret brugeroplevelse på de bedste tablets til virksomheder, et stort udvalg af apps og meget mere. Denne opdatering har også funktioner som opstart til skrivebord og forbedret navigation med mus og tastatur, hvilket også gør den til et fremragende valg til din bærbare pc og stationære enheder.

Læs mere
Windows-apps til din virksomhed
Windows-apps til din virksomhed

Benyt dig af de nye mobile apps til din virksomhed, som du nu kan udvikle, implementere og administrere nemmere og hurtigere.

Læs mere
Mobilitet: Produktiv og tilsluttet

     Mobilitet: Produktiv og tilsluttet

Forbedret mobil bredbåndsfunktionalitet, NFC-baseret ‘tryk for parring’ med virksomhedsprintere, indbyggede trådløse Miracast-visningsfunktioner og andre nye funktioner, som du kan bruge med Windows-enheder overalt, så du altid er tilsluttet og produktiv.

Læs mere
Få gang i BYOD

     Få gang i BYOD

Aktivér og understøt BYOD-scenarier for dine mobile brugere, samtidig med at du optimerer dine aktuelle administrationsinvesteringer og din infrastruktur.

Læs mere
Professionel sikkerhed

     Professionel sikkerhed

Windows 8.1 Enterprise tager højde for moderne sikkerhedsudfordringer med et bredt udvalgt af nye sikkerhedsfunktioner, herunder forbedret understøttelse af biometri til brugergodkendelse og fjernsletning af data, således at virksomhedsdata er krypteret og kan slettes via fjernadgang. Dette giver dig større kontrol over virksomhedsdata på medarbejdernes personlige enheder.

Læs mere

Flere ressourcer

Products

Customer Stories

Tube Lines
6.27.2013

Tube Lines

Transportation Company empowers staff with mobile computing, improves overall service.Read MoreWatch Video
Toyota Racing Development
2.23.2013

Toyota Racing Development

Auto Company develops winning race strategies with trackside mobile application.Read MoreWatch Video
Emirates
11.19.2012

Emirates

Airline Uses In-Flight Mobile Application to Enhance Customer Service, Crew ManagementRead MoreWatch Video