A Microsoft Services küldetése

A Microsoft Services bemutatása

A Microsoft Services tervezőkből, mérnökökből, konzulensekből és támogatási szakértőkből álló válogatott csapat, amely segít ügyfeleinknek abban, hogy technológiával átalakítsák az életüket és az üzleti tevékenységüket – bárhol tartsanak is ezen az úton. Több mint 20 000 munkatársunk él és dolgozik világszerte, 191 országban, 46 nyelven szolgálja ki ügyfeleinket.

A Microsoft kínálatában hatalmas választékban és mélységben érhetők el termékek, szolgáltatások és eszközök, és helyzeténél fogva a Microsoft Services a legalkalmasabb arra, hogy ezeket mind összefogja. Arra törekszünk, hogy kiérdemeljük ügyfeleink bizalmát és hűségét, ezért tervezési, bevezetési és támogatási szolgáltatásokkal segítjük őket abban, hogy a lehető legnagyobb hasznot érhessék el technológiai beruházásaikkal.

Világszerte milliók szükségleteire nyújtunk választ a Microsoft széles portfólióját átfogó szakértelmünkkel, valamint kiterjedt partnerhálóztunk, technikai közösségeink, eszközeink, diagnosztikánk és az ügyfeleinkkel bennünket összekötő csatornák segítségével. Büszkék vagyunk rá, hogy több évtizednyi közös tapasztalatot, ismeretet és szakértelmet állíthatunk ügyfeleink szolgálatába azért, hogy nagy dolgokat vigyenek végbe a mi technológiánkkal.

Mindent az ügyfelek elégedettségéért

A Microsoft elkötelezte magát ügyfeleinek és partnereinek magas szintű elégedettsége iránt. Mindent megteszünk azért, hogy megértsük az Önök szükségleteit, és visszajelzéseikre épülő innovációval törekszünk ügyfeleink lehető legszínvonalasabb kiszolgálására.

Kapcsolódó hivatkozások