Támogatás: Premier Support Services

Informatikai infrastruktúrája akkor hozza a legnagyobb hasznot, ha üzleti tevékenységéhez a Microsoft Services Premier támogatását párosítja. Speciális támogatási csapataink folyamatos gyakorlati segítséget nyújtanak, a sürgős problémákat haladéktalanul eszkalálják, ami felgyorsítja a megoldást, és hozzájárul az üzletvitelhez nélkülözhetetlen rendszerek folyamatos működéséhez. Segítünk felmérni informatikai rendszere állapotát, és biztosítjuk azokat a képzéseket és eszközöket, amelyekre csapatának szüksége van a jó állapot eléréséhez és megőrzéséhez. Szakértő mérnökeink azonnal meg tudják oldani a problémáit, technikai ügyfélmenedzserének pedig az a feladata, hogy megértse az üzleti kihívásokat, így Önnek a saját egyedi informatikai környezetére szabott páratlan szakértelem, gyorsított támogatás és stratégiai tanácsadás áll rendelkezésére.

Az Önnek nyújtott érték

  • A Microsoft Services általi támogatás a következőket nyújtja:
  • Rövidebb válaszidő – Azonnal a megfelelő szakértőkkel beszélhet, amint szüksége van rájuk
  • Hozzáférés Microsoft termékeit páratlanul jól ismerő szakértőhálózathoz
  • Közvetlen segítség a tervezetéshez, a bevezetéshez, továbbá alapos állapotellenőrzések, a problémák orvoslása
  • A működés felmérése a folyamatok racionalizálásának elősegítésére, a biztonsági óvintézkedésekre és az erőforrás-allokációra is kiterjedően
  • Gyakorlati képzés és ismeretátadás, amellyel bővítheti informatikusai szakértelmét, és jobban összehangolhatja az ületi célokat az informatikai beruházásokkal

Módszereink

Vállalata fejlődésével párhuzamosan fejlődnek a rendszerei, az infrastruktúrája, valamint az alkalmazottak ismeretei. A Microsoft Services Premier támogatása a szolgáltatások széles körét biztosítja, köztük az informatikusoknak szóló képzést, állapot- és kockázatfelmérést és bevált módszereket. Módszereink segítségével jó előre felismerhetők és kezelhetők az esetleges problémák és kockázatok, hogy informatikai rendszerei jó állapotúak legyenek és maradjanak – a proaktív szolgáltatásoknak köszönhetően.

A Premier támogatás részeként nyújtott alapszolgáltatáson túl a Microsoft számos lehetőséget kínál a program kibővítésére a speciális vagy komplex támogatási igények kielégítése végett.

Kapcsolódó hivatkozások