Fokozza tovább a nélkülözhetetlen Office erejét!

A teljes Office a felhőben

Az Office 365 hatékony mobil-, csoportmunka- és irodaimunka-felületeivel produktivitásnövekedés érhető el. Cége munkatársai ismerős, magától értetődő, nagyvállalati kategóriájú eszközökhöz juthatnak, amelyekkel mindenhol elvégezhetik a munkájukat – PC-n, Macintoshon és mobileszközökön is. Az Office 365 felhőalapú szolgáltatásainak köszönhetően pedig kevesebb az informatikai felügyeletre van szükség, így a munkatársak az üzleti célok elérésért dolgozhatnak.

A mobilitás mára elvárás lett
A mobilitás mára elvárás lett

A mobilitás alapjaiban alakítja át a munka és a magánélet egyensúlyáról való gondolkodásunkat. Mára bármilyen környezet lehet munkakörnyezet. A saját eszközök használatára (BYOD) irányuló kezdeményezések arra válaszul születtek, hogy az alkalmazottak akadálytalanabbul szeretnének dolgozni. Az alkalmazottak olyan technológiát akarnak, amely alkalmazkodik a szükségleteikhez: mindig elérhetővé teszi az adatokat minden eszközükön, bárhol legyenek is.

A Microsoft Office 365 a vállalati mobilitás következő hullámát képviseli: az alkalmazottak zavartalanul dolgozhatnak, hiszen mindenhol elérhetik az alkalmazásokat, a beállításaikat és az adataikat, ugyanis ezek szinkronizálódnak az eszközök között. Az Office 365 felszabadítja és lehetőségekkel ruházza fel az alkalmazottakat: akadálytalan kommunikációt és csoportmunkát tesz lehetővé szinte mindenhol, serkenti az innovációt a termékfejlesztésben, javítja az ügyfelek kiszolgálását, hozzájárul a versenyelőnyhöz, és elősegíti az üzleti célok megvalósítását.

Részletesebben
Közösségi munkavégzés

     Közösségi munkavégzés

Napjainkban a technológia olyan eszközökkel ruházza fel az embereket, amelyekkel páratlan gyorsasággal ragadhatják meg és valósíthatják meg az ötleteiket. Egyre több új innovatív termék és szolgáltatás jelenik meg a piacon, a fogyasztók pedig gyorsan életük részévé teszik ezeket. A vállalatok világában ezt úgy hívjuk, hogy az informatika fogyasztóivá válása. Ez azon alapul, hogy az internet és az okostelefonok segítségével szinte tökéletesen elérhetővé válnak az információk, az emberek pedig szívesen fogadnak be és tesznek magukévá új gondolatokat. Az Office 365 biztosította közösségi funkciókkal alapjaiban alakíthatja át cége üzleti tevékenységét egy teljes körű közösségi eszközcsomag erejének munkára fogásával.

Videó megtekintése
Adatrobbanás

     Adatrobbanás

A becslések szerint a digitális információk teljes mennyisége ötévente megtízszereződik a világon. Sok vállalkozásnak okoz problémát, hogy anélkül aknázza ki ennek a robbanásszerű növekedésnek az előnyeit, hogy a bőség zavarába kerülne. Az Office 365 segítségével hatékonyan rögzíthető, integrálható és szolgáltatható hatalmas mennyiségű strukturált és strukturálatlan adat belső és külső forrásokból és szolgáltatásokból, beleértve a közösségi hálózati webhelyeket is. A cég üzleti adatai fölött megőrizheti az ellenőrzést, az alkalmazottai pedig az Office 365 segítségével felkutathatják, ábrázolhatják és megoszthatják a műveleteket is lehetővé tevő adatokat, javítva ezzel a döntéshozatal színvonalát.

Részletesebben
A compliance kezelése
„Azok a cégek, amelyek nem képesek időben szolgáltatni az adatokat, jelentős bírságok kockázatának vannak kitéve.”

Forrás: „E-discovery is becoming much more important” (Nő az e-discovery jelentősége),

Network World,

Michael Osterman

Napjainkban a világon több mint 60 milliárd e-mailt küldenek. Az IDC egy tanulmánya szerint az elkövetkező évtized folyamán ötvenszeresére bővül a világ adatmennyisége. A tartalom és az elektronikusan tárolt információk mérete exponenciálisan nő, ezért a szervezetek jelentős és egyre fokozódó kényszer alatt állnak a belső és a külső szabályok betartása tekintetében. A Microsoft Office 365 compliance megoldásai enyhítenek ezen a kényszeren: komoly dokumentációs munkafolyamatot és az átláthatóságot segítő eszközöket kínálnak, infrastruktúrájuk pedig rendkívül biztonságos és megbízható.

Részletesebben
Kompromisszumok nélküli biztonság

     Kompromisszumok nélküli biztonság

Ne pazarolja tovább a pénzt és az időt a szolgáltatások felügyeletére – tegye szabaddá munkatársait, hogy a stratégiai célokkal foglalkozhassanak! Az Office 365 segít vállalatának az adatai biztonságos megőrzésében, illetve nagyvállalati kategóriájú adatvesztés-megelőző eszközökkel gondoskodik a jogszabályok betartásáról. Beépített kártevővédelmet és integrált szabálykövetési funkciót tartalmaz.

„A Microsoft által az Office 365 részeként biztosított nagyfokú biztonság és megbízhatóság elengedhetetlen volt – olyan hosztolt megoldást nem fogadtunk volna el, amely nem garantálja az állam adatainak védelmét. A Microsoft alapjaitól kezdve beépíti szolgáltatásába a biztonsági funkciókat, nem később adja hozzá őket, és a szolgáltatás egész életciklusában megőrzi a biztonságot, így informatikusaink más, saját felelősségi körünkbe tartozó biztonsági szempontokra koncentrálhatnak, például a hét minden napján 24 órában történő működésre” – Tarek Tomes, segédbiztos (OET), az USA Minnesota állama

Részletesebben

További források

Termékek