A Microsoft egyedi módon közelíti meg az eszközöket és a szolgáltatásokat, ami személyközpontúságot, egységes felületet és kiváló minőséget eredményez – így az emberek és a vállalkozások kihozhatják magukból a lehetőségeik maximumát.
Az eszközök jövőjéről az az elképzelésünk, hogy helytől és eszköztől függetlenül mindig magától értetődő felületet és magával ragadó felhasználói élményt kell biztosítaniuk, és ezeknek egy a szolgáltatások kezelésére képes rendszer-alapokra kell épülniük.
Az üzleti megoldások jövőjéről az az elképzelésünk, hogy biztosítaniuk kell az személyeknek és a vállalkozásoknak a lehetőségeik megvalósításához szükséges feltételeket, és értéket termelő ügyfélkapcsolati felületek kialakítására kell módot adniuk.
Az alkalmazások és a szolgáltatások jövőjéről az az elképzelésünk, hogy dinamikus, együttműködö megoldásokkal kell megteremteniük a korszerű munkahely alapjait.
A felhő és a nagyvállalatok jövőjével kapcsolatban az az elképzelésünk, hogy egységes, együttműködő és jól átméretezhető, korszerű platformot alakítunk ki a világ alkalmazásai számára.

A vállalat jövőképének újragondolása

Milyen szempontokból gondolja újra a vállalata jövőképét, hogyan használja a technológiát arra, hogy kapcsolatot teremtsen az ügyfeleivel, részt vegyen a globális versenyben, magához vonzza és megtartsa a tehetséges munkatársakat, innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínáljon, és kezelje a költségeket és a kockázatot? A mobileszközök és a közösségi hálózatok átalakítják azt, ahogy az emberek kapcsolatot tartanak egymással, és ahogy együttműködnek ügyfeleikkel és partnereikkel. Az adatok mennyiségének robbanásszerű növekedése és a felhő kapcsolatteremtési lehetőségei az innováció fontos mozgatójává váltak. A Microsoft egyedi szemlélettel kezeli az eszközöket és a szolgáltatásokat, ami segíthet a technológiai fejlődés nyújtotta új lehetőségek kiaknázásában. Állunk rendelkezésére, hogy segítsünk újragondolni a vállalatnak jövőképét, továbbá kialakítani saját technológiai jövőképét és terveit a cég üzleti növekedésének felgyorsítása érdekében.

Eszközök
Eszközök

Valós idejű hozzáférés biztosítása az információkhoz, és segítség abban, hogy intelligens és környezetfüggő felületekkel ragadhassa meg ügyfelei figyelmét.


Mindent megteszünk azért, hogy egységes, összeköttetést garantáló felületet biztosítsunk minden olyan eszközön, amelyet nap mint nap használnak az emberek – telefonon, táblagépen, PC-n és játékkonzolon. Jelenleg egyedülálló módon több mint 2400-féle olyan eszközt kínálunk a vállalatoknak, amely Windows 8 tanusítvánnyal rendelkezik. Ezenkívül komoly beruházásokat fordítunk arra, hogy a számítógép-használat méginkább magával ragadó és még emberibb legyen az érintés, az élőszó és a mozdulatok bevonásának köszönhetően.

Részletesebben
Üzleti megoldások
Üzleti megoldások

A munkatársakban rejlő lehetőségek maximális kiaknázása proaktív alkalmazásokkal.


A különnemű adatokat és folyamatokat egyesítő proaktív üzleti alkalmazásokat készítünk, segítve ezzel a súrlódás kiküszöbölését a szervezeten belül. A vállalatról teljes körű kép alkotására képes munkatársak bámulatos minőségben képesek kiszolgálni az ügyfeleket. Mi pedig egyszerű, integrált, gyorsan telepíthető és könnyen felügyelhető alkalmazások formájában szállítjuk a megoldásokat.

Részletesebben
Alkalmazások és szolgáltatások
Alkalmazások és szolgáltatások

A jövő munkamódszereinek bevezetése összekapcsolt alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal.


Folyamatosan dolgozunk azon, hogy irodai megoldásaink idomuljanak a munka változó természetéhez – kezdve a modern eszközök támogatásától egészen napjaink közösségibb munkastílusáig, hogy a dolgozók jobban kifejezhessék magukat, hozzájussanak a számukra értékes információkhoz, és hatékonyan kommunikálhassanak egymással. Mindezt a szellemi tulajdon védelméhez szükséges rendszabályokkal együtt.

Részletesebben
A felhő és a vállalat
A felhő és a vállalat

Egyetlen egységes platform biztosítása a Microsoft, a szolgáltatók és az ügyfelek adatközpontjai számára. Újragondoltuk az adatközpont fogalmát.


A Cloud OS átalakítja az IT-operációt, és korszerű, skálázható üzleti alkalmazások lehetőségét nyújtja. Egységes adatplatform, amelynek segítségével a vállalati adatvagyon egységesíthető, és értékes üzleti információk nyerhető ki belőle. Az emberközpontú informatikát is kiválóan megalapozza: a complience terén tett engedmények nélkül teremti meg a fogyasztói jellegűvé válást.

Részletesebben

Újraálmodva vállalatát

  • A „Marketing @ Microsoft” blog: "Bennfentes információk" marketingstratégiánkról és tevékenységünkről

    Részletesebben
  • A „Marketing @ Microsoft” blog: "Bennfentes információk" marketingstratégiánkról és tevékenységünkről

    Részletesebben
  • A digitási felsővezetői iroda: Hogyan lehet cselekvésre váltani a kiváló ötleteket, és hogyan lehet kiküszöbölni az információk nehezen elérhető módon, papíron történő tárolását?

    Részletesebben