Windows 8.1 Enterprise: Élmények, amelyeket mindenki szeret. Nagyvállalati kategóriájú megoldások.

A Windows 8.1 Enterprise készen áll a munkára

A Windows 8.1 Enterprise-ban egyesül minden tevékenysége – az új üzleti célú mobilalkalmazásai, a munkáját segítő Office alkalmazások, a keresés és az internetböngészés, ráadásul bárhol járjon is, elérheti vele az adatait. Minden eszközén ugyanazzal a Windows-környezettel találkozik – a legjobb üzleti célú táblagéptől kezdve a vékony és könnyű notebookon át egészen a nagyteljesítményű munkaállomásig vagy többfunkciós számítógépig, akár otthon, akár irodájában vagy annak környékén, akár üzleti úton van. És a Windows gondoskodik arról is, ami elengedhetetlen: mostantól lehetőséget nyújt a szervezetéhez bevitt saját eszközök kezelésére, a vállalati infrastruktúrára fordított beruházások kiaknázására, valamint a környezet biztonságának fokozására.

Ha jelenleg a Windows 8 Enterprise-t használja, és át szeretne térni a Windows 8.1 Enterprise-ra: Töltse le az Windows 8.1 Enterprise telepítőjét a Volume Licensing Service Center (VLSC) webhelyről. Ne feledje, hogy a Windows 8.1 Enterprise-ra nem lehet a Windows Áruházban frissíteni; a frissítés csak a VLSC-től beszerzett adathordozóról lehetséges. További információk a Windows 8.1 általános elérhetőségéről

Ha jelenleg a Windows 8.1 Enterprise előzetes (Preview) verzióját használja, és át szeretne térni a Windows 8.1 Enterprise-ra: Töltse le a telepítőt a Volume Licensing Service Center (VLSC) webhelyről, és telepítse a meglévő rendszerre. Tájékoztatjuk, hogy ez a frissítés csak az eszközön lévő adatok áttelepítését oldja meg. A folyamat részeként újra kell telepíteni minden alkalmazást (a Windows Áruházból származó alkalmazásokat és az asztali alkalmazásokat is). További információk a Windows 8.1 általános elérhetőségéről

A legjobb üzleti célú táblagépek és PC-k
A legjobb üzleti célú táblagépek és PC-k

A Windows 8.1 Enterprise biztosítja a legjobb üzleti célú táblagépeket: kezelőfelülete továbbfejlesztésen esett át, és hatalmas választékban állnak rendelkezésre hozzá hatékonyságnövelő és egyéb alkalmazások. Ez a frissítés új funkciókat is tartalmaz, például beállítható, hogy a rendszerindítás végén az asztal jelenjen meg, valamint javult az egérrel és a billentyűzettel való vezérlés, így kiváló választás meglévő hordozható és asztali számítógépekhez is.

Részletesebben
Windows alkalmazások a vállalata számára
Windows alkalmazások a vállalata számára

Éljen azokkal az előnyökkel, amelyeket az új mobilalkalmazások hozhatnak cégének – mostantól gyorsabban és könnyebben fejlesztheti, vezetheti be és felügyelheti őket.

Részletesebben
Mobilitás: Folyamatos munkavégzés és kapcsolat

     Mobilitás: Folyamatos munkavégzés és kapcsolat

A korszerű mobil szélessávú funkciók, az NFC-alapú „koppintással párosítható” vállalati nyomtatók, a natív Miracast vezeték nélküli megjelenítési lehetőségek és más új funkciók mindenhol használhatók a Windows-eszközökkel, Ön pedig folyamatos kapcsolatot tarthat fenn, és hatékonyan dolgozhat.

Részletesebben
Lehetőség a felhasználók saját eszközeinek használatára

     Lehetőség a felhasználók saját eszközeinek használatára

A mobileszközök felhasználói számára kialakíthat BYOD (saját tulajdonú eszközök használatára módot adó) környezetet, ugyanakkor optimalizálhatja a cég felügyeleti beruházásait és infrastruktúráját.

Részletesebben
Nagyvállalati kategóriájú biztonság

     Nagyvállalati kategóriájú biztonság

Korunk biztonsági kihívásainak megoldására a Windows 8.1 Enterprise az új biztonsági lehetőségek széles körét tartalmazza: bővült a biometriai felhasználóhitelesítés és az üzleti adatok távoli törlésének támogatása, így gondoskodni lehet a vállalat adatainak titkosításáról és távoli törléséről. Ezáltal a vállalat több intézkedési lehetőségre tesz szert az alkalmazottak saját eszközén található vállalati adatokra vonatkozóan.

Részletesebben

További források

 • Windows 8.1 Enterprise

  Tovább
 • Ajánlott Windows-eszközök

  Tovább
 • Kiemelt vállalati alkalmazások

  Tovább
 • Az XP támogatásának megszűnése

  Tovább
 • Első lépések

  Tovább
 • Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

  Tovább
 • Windows-megoldások az iparága számára

  Tovább
 • Windows-ügyfelek történetei

  Tovább