A Yammer közösségi magánhálózat, amelynek segítségével a cég munkatársai kapcsolatba kerülhetnek a megfelelő emberrel, megoszthatják az információkat, és kezelhetik a projekteket, hogy cége messzebb jusson rövidebb idő alatt.
A Yammer összekapcsolja a munkatársaival, az információkkal és a fórumokkal. A hálózaton elérhető információkkal gyorsan dönthet és elintézheti a dolgokat.
A Yammer a szervezeti hierarchiára való tekintet nélkül összehozza a közös célokért dolgozó embereket, magától alakítja ki az együttműködést – akár út közben is.
A Yammer mindenkinek hozzászólási lehetőséget nyújt, így a dolgozók a munkaköri leírásukon kívül eső lehetőségeket is megragadhatnak, és ötleteik megosztásával előmozdíthatják saját előmenetelüket és cégük fejlődését.

Alakítsa át üzleti tevékenységét a Yammer segítségével!

A világ állandóan változik – a vállalatok pedig egye inkább belátják, hogy újfajta munkamódszerre van szükségük a sikerhez. A Yammer tevékenységének részeként több mint 200 000 vezető céget – köztük a Fortune 500-as lista 85%-át – segítettünk a közösségi munkavégzés útján. A Yammer segítségével az út minden pontján lehetségessé válik az együttműködés, mások bevonása és az innováció.

Hatékonyságnövelés csoportmunka segítségével
Hatékonyságnövelés csoportmunka segítségével

Nagyobb árbevétel. Az ügyfelek jobb kiszolgálása. Hatékonyabb folyamatok. Ha csapata együtt dolgozik, bámulatos dolgokat érhet el. A Yammer a csoportmunka javításával segít megosztani az ötleteket, kreativitásra ösztönöz, és gyorsabb döntéshozatalra ad módot. Teremtsen összeköttetést a csapat tagjai között, döntse le a válaszfalakat és tartson állandó kapcsolatot a Yammer segítségével!

Részletesebben

További források

Megoldások