En helt ny tilnærming med mobile løsninger og BYOD (Bring Your Own Device)

Den neste trenden for mobile løsninger kommer til å fokusere på enhetlig og enkel opplevelse for mobilbrukere. Mobile løsninger begrenser seg ikke lenger til én enkelt mobil enhet. I dag ønsker man at brukeren skal kunne bruke en hvilken som helst enhet med utgangspunkt i arbeidsoppgaven, og at alle innstillinger, data og apper følger brukeren og fungerer på samme måte på alle enheter.

Mer informasjon

Tilgang på forskjellige enheter uansett hvor du er, - uten konsekvenser for sikkerheten

Du kan gi bedriftens brukere tilgang til informasjon praktisk talt hvor som helst, og når som helst – samtidig som beskyttelsen opprettholdes. Bedriften kan også tilby maksimal fleksibilitet og tillate at ansatte bruker egne kompatible enheter.

Mer informasjon

Oppretthold produktiviteten mens du er på farten, med velkjente tilkoblede grensesnitt

Gjør det så enkelt som mulig for ansatte å bli mobile. Vi arbeider for å tilby førsteklasses produktivitetsløsninger gjennom apper for bedrifter og sosiale apper som fungerer på enhetene som brukerne selv ønsker å bruke.

Mer informasjon

Spesialisert og bransjetilpasset arbeidsflyt med mobile LOB-apper

Ta i bruk LOB-løsninger som allerede støtter mobile løsninger (som f.eks. Microsoft Dynamics CRM). I tillegg til å utnytte den mobile infrastrukturen kan bedriften utvikle én enkelt løsning som fungerer optimalt på både PCer, nettbrett og smarttelefoner. Dette er enkelt når du kan benytte verktøy, språk og server-løsninger som du allerede bruker og kjenner.

Mer informasjon

Mobile løsninger som engasjerer brukerne

Ved hjelp av informasjon om brukernes kontekst (som f.eks. hvor de befinner seg) og integrasjon med andre apper og data (som f.eks. brukernes kontakter og deltakelse i sosiale nettverk) kan du tilby en rikholdig mobil brukeropplevelse som engasjerer kundene.

Mer informasjon

Ta hensyn til den voksende globale gruppen av mobilbrukere som alltid er tilkoblet

Skyløsninger kan hjelpe bedriften med å levere innhold til brukere i forskjellige land og på forskjellige enheter – skalering etter behov, administrasjon og distribusjon av audiovisuelt innhold, enhetlig utvikling – slik at bedriften kan fokusere på optimalisering av brukeropplevelsen.

Mer informasjon
NESTE:
Vis mer

Tenk nytt om bedriften

Dagens omfattende bruk av tilkoblet teknologi har endret kundenes forventninger radikalt. Dette gir bedrifter mulighet til å konkurrere på nye måter. Så å si alle selskaper forvandles nå til digitale bedrifter. Microsoft kan hjelpe virksomheten din til å reagere raskere og oppnå bedre kundefokus.