Microsoft-tjenesters oppdrag

Veilede og tjene kundene og partnerne våre slik at de oppdager sitt hele og fulle potensiale gjennom Microsoft-enheter og -tjenester.

Om Microsoft-tjenester

Microsoft-tjenester er et variert team bestående av arkitekter, ingeniører, konsulenter og kundestøttepersonale som hjelper kundene med å endre livsretning og legge om forretningene via teknologi – uansett hvilket utviklingstrinn de måtte befinne seg på. Våre mer enn 20 000 ansatte bor og arbeider over hele verden og betjener kunder i 191 land på 46 ulike språk.

Microsoft tilbyr produkter, tjenester og enheter med en ufattelig bredde og dybde, og Microsoft-tjenester er skreddersydd for å føre dem sammen under én felles tjeneste. Vi jobber kontinuerlig for å gjøre oss fortjent til et godt omdømme og lojale kunder, og vi hjelper kundene våre med planlegging, distribusjon og støttetjenester slik at de skal få mest mulig ut av sine teknologiske investeringer.

Vi utnytter ekspertisen fra hele den omfattende Microsoft-porteføljen – og fra et stort partnernettverk samt tekniske fellesskap, verktøy, diagnoseredskaper og kanaler som setter oss i kontakt med kundene våre – for å tilfredsstille millioner av ulike behov over hele verden. Vi er stolte over å kunne tilby flere tiår med kollektiv erfaring, kunnskap og ekspertise som gjør hver og en av kundene våre i stand til å oppnå gode resultater med Microsoft-teknologi.

Engasjement for tilfredse kunder

Microsoft er opptatt av å oppnå og opprettholde et høyt nivå av tilfredshet blant kunder og partnere. Vi arbeider for å forstå dine behov, og vi bruker tilbakemeldinger til å fremme innovasjon og overlegne kundeopplevelser.

Ressurser