Microsofts unike tilnærming til enheter og tjenester gir et personlig fokus, en konsekvent opplevelse og utmerkethet på verdensbasis, noe som gir mennesker og bedrifter mulighet til å utnytte potensialet sitt fullt ut.
Visjonen vår for enheter er å levere intuitive og livaktige opplevelser hvor som helst og på en hvilken som helst enhet, som drives av et skall som er utviklet for å kjøre disse tjenestene.
Visjonen vår for forretningsløsninger er å gi mennesker og bedrifter mulighet til å utnytte potensialet sitt og utvikle engasjerende og tilfredsstillende opplevelser for kundene.
Visjonen vår for programmer og tjenester er å utruste moderne arbeidsplasser med dynamiske, tilkoblede løsninger.
Visjonen vår for nettskyen og bedrifter er å tilby en moderne plattform for verdens apper med en konsekvent, tilkoblet plattform som er enkel å skalere.

Vi omskaper fremtidens forretningsdrift

På hvilke nye måter omskaper du bedriften din på og bruker teknologi til å kommunisere med kundene dine, konkurrere globalt, tiltrekke og beholde talenter, levere nyskapende produkter og tjenester samt håndtere kostnader og risiko? I dagens samfunn forvandler mobile enheter og sosial databehandling måten personer kommuniserer med hverandre på og engasjerer kunder og partnere. Den kraftige økningen innen data og tilkoblethet i nettskyen har blitt en viktig kilde til nyskapning. Microsofts unike tilnærming til enheter og tjenester kan hjelpe deg med å utnytte de nye mulighetene som følger med den teknologiske utviklingen. Vi ser frem til å hjelpe deg med å omskape virksomheten og utvikle din egen visjon og ditt eget veikart for den teknologiske utviklingen for å hjelpe bedriften din med å vokse.

Enheter
Enheter

Vi gir sanntidstilgang til informasjon og hjelper deg med å engasjere kundene med smarte, konteksttilpassede opplevelser.


Vi er opptatt av å levere en felles, tilkoblet opplevelse på alle enhetene kundene bruker hver dag – mobiltelefoner, nettbrett, PCer og spillkonsoller. I dag tilbyr vi et utvalg uten sidestykke til bedrifter, med flere enn 2400 sertifiserte Windows 8-enheter. Vi legger også stor vekt på å gjøre databehandling mer livaktig og menneskelig med berøring, tale og bevegelser.

Finn ut mer
Forretningsløsninger
Forretningsløsninger

Utnytt potensialet til de ansatte fullt ut med proaktive programmer.


Vi er i gang med å utvikle proaktive bedriftsprogrammer som samler vidt forskjellige data og prosesser som bidrar til å eliminere konflikter i bedriften. Med en 360-graders visning av bedriften har de ansatte det de trenger for å levere fantastiske kundeopplevelser. Og vi leverer løsningene som enkle, integrerte apper som kan distribueres raskt og er enkle å administrere.

Finn ut mer
Programmer og tjenester
Programmer og tjenester

Vi imøtekommer fremtidens arbeidsmåter med tilkoblede programmer og tjenester.


Vi jobber kontinuerlig for å sørge for at produktivitetsløsningene våre imøtekommer endringer i måten folk arbeider på – fra å gi støtte for moderne enheter og imøtekomme dagens mer sosiale arbeidsmåter til å gi folk mulighet til å uttrykke seg, få nyttig innsikt og kommunisere effektivt med hverandre. Alt med den kontrollen du trenger for å beskytte de immaterielle rettighetene dine.

Finn ut mer
Nettskyen og bedrifter
Nettskyen og bedrifter

Vi leverer én konsekvent plattform for Microsofts, tjenesteleverandørens og kundens datasentre.


Vi har skapt datasenteret på nytt. Cloud OS endrer i dag IT-operasjoner fullstendig og gir mulighet for moderne bedriftsapper som kan skaleres opp, eller ned, på en kostnadseffektiv måte. Den konsekvente dataplattformen gjør at bedrifter kan kombinere alle data og utvinne dem for å få verdifull innsikt. Det gir også mulighet for personorientert IT ved å ta i bruk forbrukertilpasning uten å påvirke krav til samsvar.

Finn ut mer

Reimagining Your Business

  • Markedsføring på Microsoft-bloggen: Få innsikt i markedsføringsstrategien og driften vår fra en på innsiden

    Finn ut mer
  • Reimagining marketing: Five essential capabilities for connecting to the new customer

    Finn ut mer
  • Digitalisering av lederverktøy: Hvordan du kan realisere gode idéer og eliminere papir som en av de siste informasjonssiloene

    Finn ut mer

Kundehistorier

Westfield Group
9.12.2013

Westfield Group

Reimagining retail by keeping up with changes and staying on trend in a very dynamic environmentLes mer
Domino’s Pizza
9.12.2013

Domino’s Pizza

Attracting and retaining customers with apps that harness the inseparability of service, products and brandsLes mer
Woods Bagot
9.11.2012

Woods Bagot

Growing their talent base by integrating new, business-enabling technology to attract key talentLes mer
More